Liepos 8-oji. Vaizdo žaidimų ir alergijos diena

Rusijoje šiandien, prezidento Medvedjevo žmonos Svetlanos iniciatyva, minima šeimos, meilės ir ištikimybės diena. 2008 m. pradėtos minėti dienos idėjos autorė pati sugalvojo ir jos simbolį – ramunėlę. Būtent ši diena pasirinkta, nes šiandien pravoslavai švenčia Piotro ir Fevronijos, šeimos globėjų, dieną. Kaip ten bebūtų, proga graži ir diena teisinga, tad galima paminėti – juk rusų šeimos nekaltos, kad Putinas jas mėgina priversti auginti patrankų mėsą.

Minėdami vaizdo žaidimų dieną neužmirškite, kad jie daug kam varo alergiją...<br>123rf nuotr.
Minėdami vaizdo žaidimų dieną neužmirškite, kad jie daug kam varo alergiją...<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Jul 4, 2014, 4:42 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:44 AM

Europiečiai gal ir gali švęsti pirmosios sėkmingos savo ekspedicijos į Indiją išplaukimą, o indai tikrai nežinia ar laikys tai švente. Šiaip ar taip, o 1497 m. Vasco da Gama išplaukė į pirmąją tiesioginę ir sėkmingą europiečių kelionę į Indiją.

1948 m. pirmosios moterys priimtos į tarnybą JAV karinėse oro pajėgose. Ne, kalbame ne apie tas, kurias tos šalies lakūnai mėgo piešti ant lėktuvo korpuso, o tikras ir kur kas labiau apsirengusias. Žodžiu – lygybė tapo dar kiek lygesnė, ką ir švęsime. Ei, ei, be lygintuvo tik…

Na o visai jau nenormalūs tautiečiai ir visas jaunimas šiandien gali švęsti video žaidimų dieną. Kai toks karštis už lango juos žaisti gali tik smarkokai valdymo pultu trenkti piliečiai, tačiau juk visokių yra, visokių reikia. Tegul prakaitas liejasi laisvai – sportas prieš ekraną irgi sportas!

Alergijos diena tai jokia šventė, o tik priminimas. Ne visiems vasara neša tik džiaugmus – kaip kam ir sutinusią nosį ar išbertą bambą. Taigi, bent nealergizuokime vienas kito tokią dieną, gerai?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.