Lemtinga išvyka į kalnus dovanojo meilę (konkursas)

Kviečiame pasidalyti savo atostogų romano istorija ir laimėti „Tez Tour“ įsteigtą prizą - kelionę dviem į Kiprą. Jūsų istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos. 

Jūsų istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos.<br>123rf nuotr.
Jūsų istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Karina

Jul 7, 2014, 11:48 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:36 AM

Tą vakarą gerai patraukiau visą vyrų giminę per dantį, nes įskaudintai merginai visi vyrai būna kiaulės. Matyt per stipriai traukiau vaikiną per dantį už visas vyrų giminės kiaulystes, nes šis vaikinas man į darbą atsiuntė gėlių puokštę. Ant atviruko buvo parašyta „Prisikalbėjai apie gėles“, bet neparašė kas jas siunčia. Išsiaiškinus dėl gėlių siuntėjo, padėkojau, apsikeitėme kontaktais.

Teko dar vieną kartą Vilniuje pasimatyti, tačiau tuo metu nenorėjau rimtų santykių, tad vaikiną palikau laukti šviesesnių dienų. Netikėtai gruodį sulaukiau jo kvietimo keliauti slidinėti į Slovakiją. Visada norėjau išbandyti slidinėjimą ir jaučiau, kad jei dabar nevyksiu, tai greičiausiai ir nepatirsiu šito malonumo. Be to, kažkur širdies kampelyje ruseno viltis, kad tai gali būti mažas atostogų romanas.

Kai keliavome, keistas jausmas apėmė. Iš pradžių jis nerodė jokio dėmesio ir intensyviai bendravo su kita mergina. Pamaniau, kad greičiausiai ji bus jo mergina ir nuvijau mintis apie šį vaikiną tolyn. Kelionės metu įsišnekėjome ir išsiaiškinau, jog jie nėra pora. Su šia mergina nusprendžiau miegoti kartu viešbutyje.

Atvykome į vietą, susinešėme daiktus ir pasidalinome lovomis, tik staiga, mano simpatija pasakė: „Aš miegosiu šitoje lovos pusėje“, o mes su mergina jau buvome pasidalinusios lovos pusėmis. Juokas juokais, bet kai mane jis žodžiais išspyrė iš lovos, teko miegoti su jo draugu.

Pirmąją dieną visi keliavome į kalnus. Kadangi neturėjau slidinėjimo pagrindų, o kompanijoje daugiau slidininkų nebuvo, man teko vienai mokytis.

Vakare grįžome į viešbutį pavargę ir kupini įvairiausių įspūdžių. Nusprendžiau atsipalaiduoti, todėl po karštos vonios atguliau į lovą. Staiga išgirdau žodžius: „Ar galėčiau prigulti šalia?“.

Pakėliau akis ir pamačiau, kad ten Jis. Šiek tiek sutrikau, bet pasakiau, kad gali. Staiga apėmė moteriškas instinktas vilioti, todėl pasisukau šiek tiek į jo pusę ir padėjau galvą ant peties. Jis nesipriešino.

Po kurio laiko pradėjome žaisti pėdomis. Tai visai įdomu! Tik bėda – man labai prireikė nulėkti iki vienos vietos. Taip mūsų romantiško gulinėjimo pradžia buvo sugadinta, o man sugrįžus vieta jau buvo užimta. Kokia jaučiausi nusivylusi! Tik staiga išgirdau jo žodžius: „Prigulkim čia“.

Jis perėmė iniciatyvą į savo rankas: apkabino ir sėdėjome susiglaudę. Vakarop jis nusprendė, jog miegos su manimi mano lovoje, tad jo draugas buvo gražiai išprašytas į kitą lovą. Tą naktį mudu ilgai dar nemiegojome. Jis buvo šnekesnis už mane, todėl aš jo tiesiog klausiausi, kol galiausiai užmigome apsikabinę.

Po kelių dienų radome vietinį naktinį klubą, prisėdome, išsirinkome kokteilius, skambėjo muzika ir šoko merginos. Tik mano simpatija nėjo šokti, nes sirguliavo.

Po vieno intensyvaus šokio nusprendžiau pakilti aukštyn ir išgerti vandens, kai pribėgusią vandens stiklinę, mane kažkas už rankos truktelėjo ir švelniai nulenkęs pabučiavo. Tikrai nesupratau kas įvyko, tai teko prisėsti ir paklausti vaikino, kodėl jis taip pasielgė. Jo žodžiai buvo tokie: „Turėjau tai padaryti čia ir dabar, nes man pasirodė tinkamiausias metas“.

Tas vakaras buvo abiems įsimintinas, nes nuo tada prasidėjo mūsų naujas gyvenimo etapas: Klaipėda-Vilnius, Vilnius-Klaipėda. Nusprendėme pabandyti ir šis bandymas būti kartu tęsiasi iki šiol. Smagu, kad nuo vieno vakaro gali viskas pasikeisti, kai to visai nesitiki ir nelauki.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.