Didžiausias kruizinis laivas stebina prabanga ir visko mačiusius

Projektas „Google Street View“ leidžia apžiūrėti iš visų pusių Didįjį Kanjoną ir Didįjį barjerinį rifą tą pačią dieną net nepakylant iš sofos. Dabar „Google“ savo vartotojams turi dar vieną staigmeną – virtualią ekskursiją po patį didžiausią pasaulyje kruizinį laivą, kurio keleiviai gali ne tik degintis prieš saulutę, bet ir skrieti banglente ar pačiūžomis raižyti ledą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-08 21:50, atnaujinta 2018-02-12 03:23

„Royal Caribbean International’s“ įmonei priklausantis laineris „Allure of the Seas“ yra maždaug 360 metrų ilgio ir sveria 225,282 tonas. Vienu metu į kruizinę kelionę gali išvykti 5 400 poilsiautojų, kuriems patarnauja 2 384 laivo darbuotojai.

Laivo keleiviams siūlomos pačios įvairiausios pramogos, pradedant apsipirkinėjimu prabangiose parduotuvėse, baigiant trupių pasirodymais ar uolų kopinėjimais. Veiklos kruize netrūksta ir mažiesiems keleiviams – specialiai jiems laive įrengti atrakcionai.

Štai tiems, kurie ilgisi tvirtos žemės po kojomis ir žalumos, laivo kūrėjai taip pat turi, ką pasiūlyti. Vienoje iš laivo zonų įrengtas parkas. Jame žaliuoja net 22 tūkst. įvairiausių krūmų, medžių ir gėlių, veikia nedidelės kavinukės.

Kelionės kaina kruizu „Allure of the Seas“ – nuo 800 svarų vienam asmeniui.

Virtualią ekskursiją po didžiausią kruizinį laivą rasite čia. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.