Devyndarbė P.Cruz per atostogas mėgaujasi motinystės džiaugsmais

Žavioji ispanų aktorė Penelope Cruz (40 m.) vasara mėgaujasi amžino pavasario sala vadinamoje Tenerifėje. Pastaruoju metu itin sunkiai dirbusiai P.Cruz maudynės ir žaidimai su vaikais paplūdimyje – tikra atgaiva.

Pasibaigus alinamam darbų maratonui P.Cruz atsipalaiduoti nusprendė kartu su savo sūnumi Leo (3 m.) ir beveik vienerių metų dukra Luna.<br>AOP nuotr.
Pasibaigus alinamam darbų maratonui P.Cruz atsipalaiduoti nusprendė kartu su savo sūnumi Leo (3 m.) ir beveik vienerių metų dukra Luna.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:55 AM

Neseniai žvaigždė ne tik filmavosi savo naujausiame filme „Ma Ma“, bet ir pirmą kartą tapo prodiusere, rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalas „Stilius“. Filmą gražuolė aktorė jau spėjo pristatyti Kanų kino festivalyje. Tada vienam leidiniui P.Cruz sakė, kad nenori stovėti vien tik prieš kameras, o kurti ir kiek kitokią savo ateitį kine.

„Tai pirmas kartas, kai aš kine atskleidžiau ne moters ar mylimosios, bet motinos charakterį“, – džiaugėsi aktorė.

Realiame gyvenime ji motinystės malonumais džiaugiasi ne ką mažiau.

Ne be reikalo pasibaigus alinamam darbų maratonui P.Cruz atsipalaiduoti nusprendė kartu su savo sūnumi Leo (3 m.) ir beveik vienerių metų dukra Luna.

Atostogų metu ji – paprasta ir mylinti mama, nepasipuošusi ir nepasidažiusi. Vietoj prabangių malonumų ji mieliau su vaikais stato smėlio pilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.