Per Žagarės vyšnių festivalį bus ribojamas eismas

Liepos 17-20 d. vyks tradicinis dešimtasis Žagarės vyšnių festivalis „Renkasi geriausieji“ 2014, kuriame savo kūrybą pristatys Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos (Giedrius Antanas Kuprevičius, Juozas Budraitis), MAMA apdovanojimų (Leon Somov ir Jazzu, Giedrė, „Biplan“, „G&G Sindikatas“, „Electronic I“, MC Mesijus), „Sidabrinės gervės“ ir kitų respublikinių, tarptautinių konkursų laureatai, taip pat 2006 m. geriausia Baltijos šalių grupe pripažinta, viena populiariausių XXI a. pradžios Latvijos rock/pop grupių - „Brainstorm“.

2013 metų festivalį aplankė daugiau nei 40 tūkstančių lankytojų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
2013 metų festivalį aplankė daugiau nei 40 tūkstančių lankytojų.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-11 11:31, atnaujinta 2018-02-12 01:40

Dešimtasis Žagarės vyšnių festivalis pasitiks ne tik tradicinėmis pramogomis: Žagarės vyšnių turgumi, žirgų konkūru, futbolo varžybomis, kaliausėmis, bet ir naujais išskirtiniais projektais. Šių metų Žagarės vyšnių festivalio globėjas – Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius. Festivalio bičiulis – Lietuvos Respublikos Kultūros ministras Šarūnas Birutis.

2013 metų festivalį aplankė daugiau nei 40 tūkstančių lankytojų. Jų gausa įpareigoja atsakingai suplanuoti visą šventę bei kasmet tobulinti festivalio organizaciją. Galime pasidžiaugti, jog šiais metais visai šalia renginių vietos turėsime kempingą, vietiniai gyventojai savo sodybose leidžia pasistatyti palapines, apsistoti bus galima ir Žagarės regioninio parko rekreacinėje zonoje esančiose poilsiavietėse (plačiau apie apgyvendinimą Vyšnių festivalio svetainėje vysniufestivalis.lt/apgyvendinimas/).

Žagarės vyšnių festivalio metu (liepos 18-20 d.) bus ribojamas eismas Žagarės dvaro parke. Į dvaro parko teritorijoje numatytas automobilių parkavimo aikšteles su specialiais leidimais įvažiuoti galės tik festivalio organizatoriai, rėmėjai, atlikėjai bei turgaus prekeiviai. Nemokama laikina automobilių parkavimo aikštelė numatyta pievoje prie įvažiavimo į Žagarę iš Joniškio pusės. Saugomos automobilių ir autobusų parkavimo aikštelės numatytos Žiurių km. ir Žagariškių km. privačiose teritorijose (tel. išankstiniam užsisakymui 865915708, 861546953).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.