Meilės nuotykis, kuris baigėsi net neprasidėjęs (konkursas)

Kviečiame pasidalyti savo atostogų romano istorija ir laimėti „Tez Tour“ įsteigtą prizą - kelionę dviem į Kiprą. Jūsų istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos. 

Jūsų istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos.<br>123rf nuotr.
Jūsų istorijų, parašyta tvarkinga lietuvių kalba, laukiame adresu vasara@lrytas.lt iki liepos 31 dienos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 1:28 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:08 PM

Mergina klausė labai įdėmiai. Neturėjau galimybės visiškai pilnai įvertinti pakeleivės išvaizdos pliusų ir minusų, kadangi ji sėdėjo šalia manęs, o aš vairavau automobilį. Bet pašnekovė ji buvo puiki. Nuo merginos sklido brangių kvepalų kvapas, kurį užuodus jau atsibunda „atitinkami“ norai... Mes kalbėjomės kaip seni seni draugai. Taip būna, kai žmonės būna vienas kitam įdomūs ir žodžiai „liejasi“ patys.

Po truputį mergina pokalbį pakreipė link to, kad galėčiau pas ją pasilikti nakčiai. Paprastai iki šiol „tokius“ pasiūlymus merginoms duodavau aš. Pradėjau į savo pakeleivę žiūrėti šiek tiek įdėmiau.

Viskas man toje merginoje patiko išskyrus tai, jog ant vienos kelnių klešnės buvo vienas kantas, kaip ir turėtų būti. Ant kitos kelnių klešnės kantai buvo du. Mergina prieš pradedant intymų pokalbį apie nakvynę pas ją man papasakojo, jog naktį pas kažką sodyboje šventė gimtadienį. Antras kantas ant kelnių klešnės man sufleravo, jog ta mergina naktį gulėjo su kelnėmis, nes antras kantas ant klešnės tikrai buvo padarytas ne lygintuvu.

Jeigu miegojo su kelnėmis, vadinasi yra murzė. Būtent tokia mintis „atėjo“ man į galvą. Merginai matomai aš labai patikau, nes kuo aš stengiausi „nepasiduoti“ provokacijai dėl nakvynės, tuo labiau ji manę įkalbinėjo. Buvo momentas, kai aš nekreipiau dėmesio į du kantus ant kelnių klešnių ir jau buvau beveik sutikęs „nusukti“ į pakelėje augantį miškelį.

Privažiavome reikalingą miestą. Mergina, jau pravėrusi duris, dar kartą paklausė, ar pasiliksiu pas ją. Ji žiūrėdama į manę didelėmis gražiomis akimis bandė manę dar įtikinti, kad aš tikrai „nepasigailėsiu“. Kadangi visą valandą aš merginą „kankinau“, tai dabar „sutikti“ man pasirodė visiškai nesolidu. Mergina išsiėmė iš rankinės pakelį cigarečių „Davidov“ ir ant jo parašė savo telefono numerį.

- Jei persigalvosi-skambink, - pasakė mergina, užtrenkdama automobilio duris.

Dar ilgai stebėjau reto grožio blondinę ilgais iki juosmens plaukais ir puikia figūra, kol ji išnyko miesto šurmuly.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.