Vaikų stovykla G. Gurevičiūtei kelia prieštaringus prisiminimus

Lietuvos vegetarų asociacijos steigėja Gintarė Gurevičiūtė (27 m.) pomėgį keliauti išsiugdė dar būdama vaikas. Nuo mažumės visas vasaras Gintarė praleisdavo keliaudama, rašo dienraščio „Lietuvos rytas“ žurnalas „Stilius“.

Nors stovykloje Gintare ir jos broliui Kęstučiui ten visai nepatiko, stovykla sustiprino jų ryšį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Nors stovykloje Gintare ir jos broliui Kęstučiui ten visai nepatiko, stovykla sustiprino jų ryšį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Aug 7, 2014, 7:45 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:17 PM

„Su šeima esame apkeliavę visą Europą turistiniu autobusiuku, porą kartų buvau Kanadoje. Tik vieną kartą su broliu buvome išsiųsti į stovyklą prie jūros. Mums tai visai nepatiko. Ačiū Dievui, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas stovykloje“, – juokavo G.Gurevičiūtė.

Vis dėlto vaikų vasaros stovykla pajūryje Gintarei sukelia ir gerų prisiminimų. Nors jai ir jos broliui Kęstučiui ten visai nepatiko, stovykla sustiprino jų ryšį.

„Stovykloje ištisas dienas verkėme. Ten mums nepatiko, bet buvome labai artimi su broliu. Vaikystėje visada buvome kartu ir ši stovykla tik dar sykį įrodė, kad mes – geriausi draugai“, – sakė Gintarė.

Su broliu Gintarė praleisdavo visą laisvalaikį. Be galo judrūs vaikai karstydavosi medžių šakomis iš vieno medžio į kitą, laipiodavo tvoromis ar net balkono turėklais.

„Tėvams tikrai skaudėdavo galvą nuo mūsų išdaigų“, – šypsojosi G.Gurevičiūtė.

anksčiau, taip ir dabar G.Gurevičiūtė neįsivaizduoja tobulų atostogų tiesiog gulėdama pliaže ir nieko neveikdama. Vandens pramogos, pasivažinėjimai keturračiu ar riedučiais – jai tiesiog būtini.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.