Gamtos fotografo R. Anusausko taikiklyje – unikalus kadras

„Gamtą fotografuoju jau 20 metų, mano archyve – pusantro milijono įvairių gamtos reiškinių nuotraukų, tačiau to, ką išvydau prie Merkio upelio temstant, dar nesu regėjęs“, – stebėjosi gamtą fotografuojantis Ričardas Anusauskas. Vyras džiaugiasi, kad su gera technika jam pavyko įamžinti vertikaliai styrantį, milžiniško dydžio raudoną debesų vamzdį.

Fotografas R.Anusauskas įamžino neregėtą vaizdą.<br>T.Bauro nuotr.
Fotografas R.Anusauskas įamžino neregėtą vaizdą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Bulvydė

Sep 17, 2014, 2:23 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:33 PM

Antradienio vakarą Ričardas, apsiginklavęs fotoaparatu, gamtos grožybes fotografavo netoli Paluknio aerodromo, prie Merkio upelio. Jau ruošdamasis namų link, fotografas pakėlė akis į dangų ir nustėro – tokio vaizdo jis dar niekada nebuvo matęs.

„Saulė jau buvo nusileidusi, dangus nusidažęs oranžine spalva. O iš už miškelio išlindęs didžiulis ugninis vamzdis! Kaip išgręžta skylė, kabantis vertikaliai. Pagal šalia įamžintą lėktuvą galima numanyti mastelį – debesis buvo įspūdingo dydžio. Šį reiškinį stebėjau apie valandą, kol visai sutemo – jis bluko, bet nekeitė spalvos ir nemažėjo“, – pasakojo R.Anusauskas.

Fotografijos entuziastas kol kas nesvarstė, kur – į parodą ar naują knygą – keliaus šis kadras. Ateis diena, kai ši fotografija sulauks savo dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.