Keisčiausi daiktai kelionėms privers pakelti antakius

Planuoti atostogas gali būti sudėtinga. Kraunantis lagaminą visuomet iškyla klausimų, ką pasiimti, o ką palikti. Sukurta daugybė įvairių dalykėlių, kurie turėtų palengvinti ilgas keliones.

„UpRight Sleepe“ pagalvė.
„UpRight Sleepe“ pagalvė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 7:37 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 7:26 PM

10 keisčiausių išradimų, skirtų kelionėms.

1. „UpRight Sleepe“

Šio dalykėlio išradėjai tvirtina, jog jis naudotojams padės lengviau užmigti neatsigulus. Išradimas veikia kaip reguliuojamas kaklo įtvaras. Keliautojai, kuriems jau atsibodo pripučiamosios pagalvėlės ar prie kaklo prisitaikantys įtvarai, gali išbandyti šį daiktą, kuris laimėjo inovacijos „Sky Mall's“ apdovanojimą.

2. Vairuojamas lagaminas

Kūrėjas kinui He Liangcai šio įrenginio idėja kilo, kai jis pamiršo savo lagaminą keliaudamas atsiimti apdovanojimo už automobilių saugos sistemas. Šis lagaminas atrodo kaip triratukas, tačiau turi akceleratorių, stabdžius ir lempas. O lagamine, kuris šiuo metu dar neparduodamas, įdiegta GPS sistema, garso ir apsaugos nuo ilgapirščių signalas.

3. Sulankstomieji aulinukai

Jei jūsų lagamine trūksta vietos batams, įsigykite sulankstomuosius aulinukus. Lengviausiu pasaulio aulinuku vadinamas batas pagamintas iš nailono ir odos, jis lengvai telpa kuprinėje.

4. Aksesuaras „b-tourist“

Tie, kurie nemėgsta šnekučiuotis su nepažįstamaisiais ilgų skrydžių metu, pamėgs „b-tourist“ . Tai kelionių aksesuaras, kuris priglunda prie žmogaus kūno, į jį galima sudėti asmeninius keliautojo daiktus, taip pat gali būti naudojamas kaip pagalvė.

5. Pagalvė „strutis“

Tai nei pagalvė, nei priegalvis, o keistas sferinis išradimas, primenantis narvą ir izoliuojantis tiek galvą, tiek rankas. „Stručio“ pagalvė izoliuoja žmogų nuo pašalinių garsų, tad idealiai tinka tiek ilgoms kelionėms lėktuvu, tiek žmonėms iš darbo grįžtantiems į priemiesčius.

6. Nešiojamoji bidė

Ar tai vienintelė visame pasaulyje bidė, esanti butelyje? „The Giraf Portable Bidet“ yra maža, sveria nedaug, joje įdiegtas stiprus vandens srautas. Ir ji kainuoja visai nedaug – vos 26 litus.

7. Mobilus puodelio laikiklis

Kam teko skubant į traukinį ar lėktuvą išpilti visą nešiojamo puodelio turinį lauk? Pasinaudojus šiuo įrengiu tai daugiau nepasikartos. Puodelio laikiklis tvirtinamas prie lagamino rankenų ir neleidžia skysčiui išbėgti.

8. Švarkas su įmontuotu ventiliatoriumi

Šį neįprastą drabužį sukūrė Hiroshi Ichigaya iš Japonijos. Striukėje įrengti du šaltą orą visam kūnui pučiantys ventiliatoriai, kurie įkraunami baterijomis arba USB laidu.

9. Prie kūno rišama piniginė

Pamenate prie juosmens rišamą piniginę? Šis aksesuaras panašus, tik rišimas prie viršutinės kūno dalies. Daiktų laikyklė pagaminta iš vinilo ir yra atspari vandeniui.

10. Universalus laikiklis

Dabar jūsų keturkojai draugai galės jaustis patogiai važiuodami automobiliu. Šis laikiklis gali būti naudojamas ne tik jūsų augintiniui, bet ir įvairiems pirkiniams.

Pagal dailymail.co.uk parengė Erika Bružaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.