Pasakiškos E. ir J. Didžiulių atostogos - toli nuo Lietuvos

Dainininkams Ericai ir Jurgiui Didžiuliams šiomis dienomis nereikia šiltų striukių ir pirštinių. Žinomų atlikėjų šeima nuo lietuviškos žiemos pabėgo į Jurgio gimtinę – Kolumbiją, kur jau tris savaites mėgaujasi nuostabiomis atostogomis.

E. ir J.Didžiuliai jau ne pirmą sykį atostogas leidžia Kolumbijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
E. ir J.Didžiuliai jau ne pirmą sykį atostogas leidžia Kolumbijoje.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 7, 2015, 12:53 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 7:13 PM

Kone kasmet į Kolumbiją vykstanti pora su vaikais šioje šalyje bus iki vasario vidurio.

„Sugrįšime per mūsų tuoktuvių aštuntąsias metines. Keliausime į kelias skirtingas vietas, visur – su šeima. Šiuo metu esame Jurgio tėčio namuose, trys valandos kelio nuo Bogotos. Gražūs kalnai, atogrąžų klimatas, todėl kiekvieną dieną gulime prie baseino, o aš kiekvieną rytą nubėgu 5 kilometrus.

Beveik dvi savaites praleidau be interneto – puikus jausmas“, - lrytas.lt pasakojo grupės „Skamp“ vokalistė E.Jennings-Didžiulis.

Su sūnumis Pranu ir Antanu Kolumbijoje viešinti pora ten atšventė vyresnėlio Prano septintąjį gimtadienį, o per Naujuosius pradžiugino vaikus fejerverkų lietumi.

„Tai tik antras kartas per 15 metų, kai nedainavau Naujųjų naktį. Pirmą kartą tai buvo, nes gimė Pranas ir ne koncertai buvo galvoje. Anksčiau į Kolumbiją vykdavome po Naujųjų, bet šįkart nusprendėme Kalėdas ir 2015-uosius sutikti ten, kur šilta“, - pasakojo Erica.

Pora planuoja aplankyti Jurgio šeimos ūkį ir seną kolonistų miestą, kuriame įsikūręs dinozaurų muziejus.

„Pranas labai domisi dinozaurais, tad jam bus smagu. Be to, jis ir jo brolis per šias atostogas pirmą sykį įkopė į kalną. Be to, jodinėjome žirgais“, - turiningomis atostogomis džiaugėsi dainininkė.

Atostogos Pietų Amerikoje – ir puiki proga atsidėti kūrybai. J.Didžiulis pasigyrė, kad būtent ten baigia dėlioti paskutinius savo solinio albumo štrichus.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.