Speciali svetainė internete visus kvies atrasti piknikus mieste

Kur savo mieste ar jo apylinkėse rasti tobulą vietą piknikui? Ką pasiimti į gamtą? Kaip pagaminti skaniausią marinatą ir pasirinkti tinkamą mėsą? Ką veikti pikniko metu? Atsakymus į šiuos ir panašius klausimus piknikų gerbėjams Lietuvoje pateiks speciali interneto svetainė, sukurta kaip tarptautinio piknikų svetainių projekto, įgyvendinamo šešiose valstybėse, dalis.

Speciali svetainė internete lietuvius kvies atrasti piknikus mieste.
Speciali svetainė internete lietuvius kvies atrasti piknikus mieste.
Speciali svetainė internete lietuvius kvies atrasti piknikus mieste.
Speciali svetainė internete lietuvius kvies atrasti piknikus mieste.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 19, 2015, 5:02 PM, atnaujinta Oct 30, 2017, 6:02 AM

Svetainė, kurią pasiekti galima adresu www.piknikas.borjomi.lt, sukurta piknikų kultūros ambasadoriaus, mineralinio vandens „Borjomi“ užsakymu. Svetainės idėja gimė būtent Lietuvoje ir iš čia buvo perkelta į kitas šalis. Lietuvoje piknikų kultūrą buvo pradėta skatinti prieš trejus metus, suorganizavus pirmąjį masinį pikniką. Didelio populiarumo susilaukusi ir sostinės vasaros sezono tradicija tapusi šventė paskatino masinių piknikų tradiciją plėsti ne tik į kitus Lietuvos miestus, bet ir į kitas šalis.

Puslapyje galima rasti visą reikalingą informaciją piknikams gamtoje ir mieste: geriausių vietų piknikams nuotraukas ir žemėlapius, paaiškinimus, kaip patogiausia šias vietas pasiekti tiek viešuoju, tiek privačiu transportu, kitus naudingus patarimus. Kulinarijos ekspertai svetainėje dalinasi patarimais, kaip geriausiai sudaryti meniu piknikui, pateikia geriausius marinatų ir padažų mėsai bei žuviai pavyzdžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.