„West Express“ golfo nugalėtojui – skrydis į pasirinktą šalį

Daugiau nei 50 krypčių – toks pasirinkimas laukia trečiąjį kartą vyksiančio prestižinio „West Express“ golfo turnyro nugalėtojo. Rugsėjo 12 dieną, šeštadienį, pajėgiausi Lietuvos žaidėjai ir svečiai iš užsienio Europos centro golfo klube rungsis ne tik dėl nugalėtojo titulo, bet ir vertingo prizo – dviejų oro bendrovės „airBaltic“ skrydžio bilietų verslo klase pasirinkta kryptimi.

„West Express“ golfo turnyro nugalėtojui – skrydis į pasirinktą šalį.
„West Express“ golfo turnyro nugalėtojui – skrydis į pasirinktą šalį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 7, 2015, 12:20 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 2:35 AM

Prizą įsteigusios didžiausios Baltijos šalyse „airBaltic“ oro bendrovės pardavimų atstovas Lietuvoje Laurynas Keršys sako, kad turnyro nugalėtojas galės tiesiog besti pirštu į žemėlapį ir skristi į savo pasirinktą svajonių šalį.

„airBaltic yra Latvijos skrydžių bendrovė, siūlanti pigiausius skrydžius iš visų trijų Baltijos valstybių į daugiau nei 50 Europos ir kitų šalių. Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius septyniais maršrutais iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Briuselį, Helsinkį, Paryžių ir kasdienius skrydžius iš Vilniaus į Rygą bei iš Vilniaus į Stokholmą“, – kryptis vardino L.Keršys.

Vienos didžiausių Lietuvoje kelionių agentūros „West Express“ verslo klientų departamento direktorius Avitalis Maizelis pastebi, kad Lietuvoje sparčiai auga kelionių, kuriose galima ne tik pailsėti, bet ir pažaisti golfą, poreikis.

„Pastaruoju metu iš klientų gauname nemažai užklausų, kokiose šalyse jie turėtų galimybę pažaisti golfą. Lietuvoje šio žaidimo sezonas yra 8 mėnesiai, todėl golfo mėgėjai ieško, kur galėtų pasitreniruoti. Šiuo metu populiariausios kryptys yra Turkija, Ispanija, gerais golfo aikštynais garsėja Prancūzija, iš tolimesnių krypčių – Dubajus“, – vardino A.Maizelis.

Pasak jo, golfas sparčiai populiarėja ne tik klientų, bet ir pačios agentūros darbuotojų tarpe. Prieš trejus metus pradėjus organizuoti turnyrą, žaidimu susidomėjo ir personalas. Golfą aktyviai žaidžiantis „West Express“ regiono pradavimų vadovas Kęstutis Kunigėlis norėtų ir pats išbandyti jėgas turnyre, tačiau kol kas nesiryžta stoti į kovą su profesionalais.

„Šį golfo turnyrą reitinguoja Lietuvos golfo federacija, todėl į jį susirenka vieni pajėgiausių žaidėjų. Iš tiesų būna labai įdomios varžybos. Tai – vienas paskutiniųjų ir vienas didžiausių sezono turnyrų. Mano tikslas – dar vieną sezoną pasitreniruoti, įgauti pasitikėjimo, o tada bus galima išbandyti jėgas su geriausiais žaidėjais ir pasimokyti iš jų“, – kalbėjo K.Kunigėlis.

Golfu susidomėjęs kelionių agentūros atstovas dabar ir pats ieško, kokiose užsienio šalyse galima aktyviai praleisti laiką su golfo lazda. Netrukus jis vyks į Turkiją, kur vienas didelis ir prabangus viešbutis savo svečiams organizuos specialų golfo turnyrą.

„Planuojant golfo keliones mėgėjams svarbiausia yra turėti išsilaikius žalią kortą. Ji yra kaip patvirtinimas, kad žaidėjas žino taisykles ir yra įsisavinęs golfo pradžiamokslį. Žalia korta galioja visose šalyse, ją išlaikyti galima bet kuriame golfo klube“, – pasakojo K.Kunigėlis.

„West Express“ golfo turnyre gali dalyvauti visi Lietuvos golfo žaidėjai mėgėjai, kurie turi aktyvų handikapą, taip pat svečiai iš užsienio, turintys savo šalies golfo federacijos patvirtintą žaidėjo kortelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.