Eglutės įžiebimo šventėje meras Remigijus Šimašius seks pasakas

Penktadienį tiesiogiai iš Katedros aikštės LNK transliuos vieną gražiausių žiemos švenčių – Vilniaus kalėdinės eglės įžiebimą su ryškiausių Lietuvos žvaigždžių koncertu. Renginio vedėjai radistai Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys kvies visus pasinerti į žiemos pradžios šventę, kuri bus pilna šilumos, jaukumo bei geros nuotaikos.

Penktadienį Vilniuje įžiebiama kalėdinė eglutė.<br>Organizatorių nuotr.
Penktadienį Vilniuje įžiebiama kalėdinė eglutė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-24 08:49, atnaujinta 2017-10-03 04:08

Į eglutės įžiebimo koncertą susirinks garsiausi Lietuvos muzikos atlikėjai, penktadienio vakarą paversdami tikrų tikriausia žiemos švente. Egidijus Sipavičius, grupė „Rondo“, Merūnas, Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis, Vaida Genytė, Violeta ir Vilius Tarasovai bei kiti atlikėjai dovanos sostinei ir visai Lietuvai gražiausias savo dainas.

Žiūrovai galės mėgautis ne tik gražiu renginiu, gera muzika, bet ir sulauks netikėtumų. Koncerto metu Vilniaus eglutės viduje esančiame pasakų namelyje bus sekamos pasakos. Vilniaus meras Remigijus Šimašius pasakos Mažojo Princo nuotykius, humoristas Mantas Stonkus skaitys pasaką „Sniego karalienė“, prie pasakorių prisijungs mylimiausia Lietuvoje Teta Beta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.