Klube „Lizdas“ kils temperatūra

Artėjant Kauno klubo „Lizdas“ antrojo sezono pabaigai, temperatūra kyla. Šeštadienį neleis poilsiauti ypatingas, vos kelis kartus metuose vykstantis Kubos Partizanų renginys. Tai dviejų išskirtinių Kauno didžėjų komandų – K.U.B. Collective (dabar Naktiniai Paukščiai) ir Partyzanai label – sąjunga. Ilgametė muzikinė kolaboracija šįkart pristatys naujojo Manto Stonkaus, geriau žinomo kaip Zoé Zoe, projekto Ocean Promise dvylikacolį EP, greitai pasirodysiantį po „Partyzanai label“ vardu.

„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
„Lizdo“ nuotr.<br>Akimirkos „Lizde“.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 29, 2016, 1:12 PM, atnaujinta May 27, 2017, 4:52 AM

Mantas teigia, kad Ocean Promise yra tik dar vienas mėginimas įrėminti jausmus, tačiau paklaustas kuo šis projektas skiriasi nuo kitų, įvardinti negali, jam tai – atvira muzikinė veidmainystė su savimi ir publika. Atlikėjas, negalintis sutalpinti turimo kūrybinio potencialo po vienu pseudonimu – be balandžio 30d. pristatomo projekto, turintis dar netgi keturis kitus sceninius slapyvardžius: Marriage Proposal, Zoé Zoe, Gabriel Loire, Sen’jin – ką tik iš Berlyno persikėlęs į Londoną, yra išgirstas ir pripažintas nuo Los Andželo iki pat Jekaterinburgo. Šis, jau penktasis Manto projektas Ocean Promise, nestokoja muzikinių skonių įvairovės – birželį pasirodysiančiame pirmąjame EP bus galima išgirsti ir netgi pajausti diferenciaciją tarp vandenyno gaiva persmelktų ambientinių pakilimų ir energingų techno purslų. Kaip ir pridera, Ocean Promise Lizdo publikai žada ošiančią programą.

Koks gi būtų Kubos Partizanų renginys be svarbiausių Partyzanai label vardų. Paskutinę balandžio naktį bangoms nurimti neleis Gvidas ir Mantas T., – sukūrę ir ne vienerius metus kartu kultivuojantys savo įrašų kompaniją, visai neseniai į pasaulį išleidusią pirmąjį vinilą.

Bendražygis Gvidas pademonstruos šiaurinės Europos salose išugdytą ištvermę, o Mantas T. sukauptas žinias germanijoje ir už Atlanto ribų – kartu grodami šokių aikštelę užlies nuo disko iki techno kintančia garsų lavina.

Prie pulto sparnus skleis ir šventoji (o gal nuodėmingoji?) Naktinių Paukščių trejybė. Vakarėlyje pasirodys: Pakas – techno mylėtojas ir šios muzikinės aistros skleidėjas, Roads – nebijantis žongleruoti tarp House, Techno ir Bass stilių; bei Thing – ne vien didžėjaujantis, bet ir kuriantis, šviežiausias trijulės veidas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.