Kol R. Židonytė keliavo po Indiją, į Dūnio glėbį taikėsi kitos šokėjos

Po metų pertraukos į šokių aikštelę grįžta seksualioji šokėja Rasa Židonytė. Žavi mergina ne kartą poruota su žinomais vyrais – Justinu Jankevičiumi, Andriumi Butkumi, Nerijumi Juška. Tačiau dabar apie asmeninį gyvenimą šokėja vengia kalbėti.

Šokių projektas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ su Rasa Židonyte ir Donatu Baumila – Dūniu – jau nuo naujojo LNK sezono.<br>LNK nuotr.
Šokių projektas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ su Rasa Židonyte ir Donatu Baumila – Dūniu – jau nuo naujojo LNK sezono.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 20, 2012, 6:05 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:40 PM

„Palikite tai tik man“, - prašo Rasa.

Tačiau dėmesio dabar vėl bus daug. Rasa drauge su grupės „Kastaneda“ nariu Donatu Baumila – Dūniu nuo naujojo LNK sezono pasirodys ant „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ parketo.

„Pailsėjau metus nuo šokių projektų, ir dabar vėl akys žvilga. Labai pasiilgau šokių, - sako Rasa. - Smagu, kad gavau partnerį, kuriam puikiai sekasi šokti, jis žino, kaip dėlioti kojas“.

Rasa nenori lyginti savo turėtų partnerių, bet pripažįsta, kad su Donatu gali laimėti šokių projektą.

„Jis stengiasi ir dirba su dideliu užsidegimu. Mes laimėsime šį šokių projektą!“, - kvatojasi mergina.

Tiesa, Dūniui teko net mėnesį laukti, kol Rasa mėnesį keliavo po Indiją. „Prieš išvykdama, Donatui palikau pamokų ir užduočių. Šokius kompozicijas jis buvo nusifilmavęs, kad galėtų kartotis“, - pasakoja Rasa.

Tačiau merginai ramiai atostogaujant Indijoje, į Dūnį ėmė kėsintis kitos šokėjos. „Žinau, kad buvo atsiradusių merginų, kurios norėjo labai norėjo jam padėti šokti... Bet, kiek suprantu, Donatui pavyko atsispirti“, - šypsosi R. Židonytė.

Ištikimas partnerei likęs Donatas negaili Rasai komplimentų. „Ji – tiesiog fantastiška mokytoja“, - merkia akį dainininkas.

Šokių projektas „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ su R. Židonyte ir D. Baumila – Dūniu – jau nuo naujojo LNK sezono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.