Rytoj per TV3 – krepšiniui dedikuotas antradienis

Skaičiuojant paskutines dienas iki žaidynių Londone, jau rytoj, liepos 24-ąją, antradienį, TV3 televizija krepšinio gerbėjams siūlo dvigubą sportinės energijos užtaisą: 19.10 val. tiesioginiame eteryje – paskutinis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pasispardymas prieš olimpiadą – kontrolinės varžybos su Islandijos vyrų krepšinio rinktine, o iš karto po jų, 20.50 val., – ypatinga populiariojo TV3 serialo „Be namų“ premjera su vienu garsiausių šalies krepšininkų – Linu Kleiza.

Iš karto po Lietuvos–Islandijos rinktinių mačo TV3 eteryje ilgai lauktas įvykis – krepšinio pasaulio garsenybės, Toronto „Raptors“ puolėjo L. Kleizos debiutas populiariame lietuviškame seriale „Be namų“.<br>TV3 nuotr.
Iš karto po Lietuvos–Islandijos rinktinių mačo TV3 eteryje ilgai lauktas įvykis – krepšinio pasaulio garsenybės, Toronto „Raptors“ puolėjo L. Kleizos debiutas populiariame lietuviškame seriale „Be namų“.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2012, 2:00 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:33 PM

Rungtynes komentuosiantis TV3 Sporto žinių vedėjas, sporto komentatorius Mindaugas Rainys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei linki sėkmės: „Tai, kad lietuviai jau pateko į olimpines žaidynes, manau, yra puikus pasiekimas. Kadangi sirgaliai vieningai tikisi apdovanojimų Londone, mūsų krepšininkai, žinodami sunkų kelią į olimpiadą, ten turėtų kautis bent jau taip, kaip Venesueloje, – visi kartu, atiduodami paskutines jėgas.“

Iš karto po Lietuvos–Islandijos rinktinių mačo TV3 eteryje ilgai lauktas įvykis – krepšinio pasaulio garsenybės, Toronto „Raptors“ puolėjo L. Kleizos debiutas populiariame lietuviškame seriale „Be namų“. Ką tik perėmęs Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vairą, L. Kleiza jau rytoj įsisuks į vaikų globos namų įvykių sūkurį TV3 seriale.

„Man tai – vienas įspūdingiausių įvykių viso serialo filmavime”, – prisipažįsta krepšininku besižavinti jaunoji „Be namų“ aktorė Evita Malaškevičiūtė, seriale įkūnijanti Emiliją.

Kokiu tikslu vaikų globos namuose lankysis L. Kleiza ir kaip jam seksis vaidinti patį save, paaiškės jau rytoj, antradienį, 20.20 val. tik per TV3.

Beje, TV3 kviečia palaikyti olimpiečius ne tik antradienio vakarą: jau liepos 27-ąją, penktadienį, 19.10 val. televizijos eteryje startuoja specialiai Londono olimpiadai skirtas TV3 infošou „Lietuvos geriausi“, kur šviežiausias naujienas tiesiai iš Londono praneš TV3 Sporto žiniukė Vlada Musvydaitė-Baranauskienė, o studijoje Vilniuje dirbs M. Rainys ir naujienų apžvalgininkas Artūras Anužis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.