„X Faktoriaus“ atrankose išgerta 10 tūkst. buteliukų vandens

Nors analogų Lietuvoje neturintis didžiausio masto muzikinis projektas „X Faktorius“ – jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone jau šį rudenį, dar pavasarį startavusi muzikos talentų paieška jau stebina įspūdingais skaičiais. Daugiau nei 50 profesionalų komanda ir „X Faktoriaus“ vedliai – Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Prūsaitis, Vytautas Šapranauskas, Saulius Urbonavičius ir Marijus Mikutavičius – lydimi 20 sunkvežimių palydos specialiai „X Faktoriaus“ scenai įrengti ne tik pervažiavo visą Lietuvą, bet ir pasiekė... asmeninių rekordų.

„X Faktoriaus“ atrankose išgerta 10 tūkst. buteliukų vandens.<br>TV3
„X Faktoriaus“ atrankose išgerta 10 tūkst. buteliukų vandens.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2012, 3:17 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:51 PM

„Intensyviai ruošiamės ‚X Faktoriaus‘ debiutui Lietuvoje, todėl – daug dirbame, tad natūralu, kad gyvename kitu tempu. Su kolegomis suskaičiavome, kad vien per atrankas mes, teisėjai, Marijus ir dalyviai drauge ištuštinome daugiau nei 10 tūkst. buteliukų vandens!“ – linksmais faktais dalinasi Saulius. „Per pertraukas dažnai užkandžiaudavome juoduoju šokoladu. Net Rūta, atsakingai prižiūrinti savo figūrą, jo neatsisakydavo.“

Kokias paslaptis apie „X Faktorių“ išduoda Samas?

– „X Faktoriaus“ premjerai ruošiasi daugiau nei 50 muzikos, garso, apšvietimo, stiliaus ir daugybė kitų sričių profesionalų. – Net 20 sunkvežimių keliavo po Lietuvą su „X Faktoriaus“ scenai pastatyti reikalinga amunicija. – Ieškodami naujų muzikos talentų „X Faktoriaus“ teisėjai nukeliavo daugiau nei 1,5 tūkst. kilometrų. – Kelyje „X Faktoriaus“ komanda praleido daugiau nei 20 valandų, o „X Faktoriaus“ atrankose – daugiau nei 50 valandų. – Keturiuose Lietuvos miestuose „X Faktoriaus“ atrankas stebėjo daugiau nei 10 tūkst. gyventojų ir miesto svečių. – Į lietuviškojo „X Faktoriaus“ atrankas registravosi daugiau nei 5 tūkst. norinčių dainuoti žmonių net iš 8 pasaulio valstybių. – Nufilmuota apie 100 val. „X Faktoriaus“ atrankų ir sukaupta specialios medžiagos, su kuo TV3 žiūrovai susipažins jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone jau šį rudenį.

Analogų neturintis didžiausio masto muzikinis projektas „X Faktorius“ žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje – jau šį rudenį. Tada ir paaiškės, kas nurungs tūkstančius dainuoti norinčių konkurentų ir pasirašys bendradarbiavimo sutartį su viena galingiausių pasaulyje muzikos įrašų kompanijų „Sony Music Entertainment“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.