Radžis ieško žmonos, tačiau vesti neketina (papildyta nuotraukomis)

Ketvirtadienio vidurdienį prie Vilniaus Santuokų rūmų zujo LNK filmavimo komanda. Ji kūrė naujo televizijos projekto „Radžis ieško žmonos“ anonsą. Pro šalį ėję smalsuoliai vis stabtelėdavo pažiūrėti, kaip dainininkas Radžis Aleksandrovičius nuo jaunojo nuvilioja nuotaką.

Radži nuotakos paieškos ant Baltojo tilto.<br>J. Stacevičius
Radži nuotakos paieškos ant Baltojo tilto.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 10, 2012, 1:26 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:15 AM

Radžį vaikėsi net ne viena nuotaka. Filmavimo darbai tęsėsi Konstitucijos prospekte, Rotušės aikštėje, ant Baltojo tilto. Vakare ant Baltojo tilto dainininką vysis visas nuotakų būrys – dešimt merginų.

Prie Santuokų rūmų filmuotos dalies siužetas intriguojantis. Ką tik susituokusią porą sveikina draugai, barstomi rožių žiedlapiai. Jaunavedžiai tiesiog spinduliuoja džiaugsmu, tačiau... pro šalį praeina Radžis. Nuotaka pamiršta savo jaunikį ir išbėga paskui dainininką.

Dalyvauti projekte Radžiui pasiūlė LNK prodiuseriai. Dainininkas mano, kad jis turėtų būti gražus ir įdomus. Būtent dėl to jis ir sutiko dalyvauti.

„Lietuvoje tokio projekto dar nebuvo. Pagalvojau, o kodėl nesudalyvavus? Galbūt ir atsiras rimta draugė, tačiau aš nesakau, kad ją vesiu. Čia gi televizija, pavadinimas, kad ieškau žmonos, skirtas žmonėms pritraukti“, – kalbėjo Radžis.

Dainininkas tikino merginos išvaizdai nekeliantis daug kriterijų. Radžis juokavo, kad nenori kumpanosės. Surimtėjęs pridūrė, kad svarbiausia, jog širdis suvirpėtų sutikus tą vienintelę.

„Aš esu minėjęs, kad man nepatinka ramios moterys. Reikia, kad ji mokėtų atsakyti, nes pats esu ūmaus charakterio. Norėtųsi tokios drąsesnės, kad pati sau vadovautų. Moteris neturi būti per grubi, turi būti paprasčiausiai moteriška. Taip pat ji turi būti protinga. Tiksliau, nelabai svarbu, kiek ten to proto yra, svarbu, kad smegenis įjungtų laiku ir vietoje“, – vardijo dainininkas.

Kol kas Radžis projekto dalyvių dar nesutiko, tačiau tikisi, kad tai įvyks jau visai greitai. Jo nuomone, visas projekto „Radžis ieško žmonos“ įdomumas ir slypi tame, kad jis moterų nepažįsta. Visas projektas – tai lyg lošimas.

Projekte dalyvaus ir Radžio širdį užkariauti mėgins 12 moterų. Kaip joms seksis, bus galima pamatyti naujajame LNK sezone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: prezidento rinkimai – intriga išlieka?