„69 danguje” narės dalinasi ne tik dubenimis, bet ir apatiniais

Grupė „69 danguje“ neseniai įsiamžino naujojo LNK sezono atidarymo filme „Operacija LNK ir kitos aistros“. Tačiau pajūryje merginos ne tik dainuoja. Jau keletą mėnesių Karina, Goda, Nijolė bei Ingrida netoli Palangos gyvena tikrų tikriausią šeimyninį gyvenimą.

Gyvendamos kartu „69 danguje” narės dalinasi ne tik dubenimis, bet ir apatiniais.<br>LNK
Gyvendamos kartu „69 danguje” narės dalinasi ne tik dubenimis, bet ir apatiniais.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2012, 2:47 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:43 AM

„Tikrai galim kartu gyventi ir dalintis sriuba, vonia. Net špinatais”, -LNK laidai „Karamelinės naujienos” sakė kūdikio besilaukianti Nijolė Pareigytė. Jai antrino ir kita grupės „69 danguje” narė Ingrida Martinkėnaitė.

„Mes dažnai keliaujam kartu, todėl mums tikrai ne naujiena gyventi viename name ir dalintis visais dubenimis ir „triusikais”, - juokėsi Ingrida.

Aštuonerius metus grupėje dainuojančios žvaigždės kartu įsikūrė ne pirmą kartą. Po koncertų merginoms yra tekę miegoti viešbučių kambariuose ar viena kitos namuose. Tačiau šis atvejis išskirtinis! Mat dainininkės ne tik kartu apsigyveno, bet ir pasiryžo bendrai gamintis maistą, rūpintis tvarka bei prižiūrėti viena kitos vyrus ir vaikus.

Specialus „Karamelinių naujienų” reportažas iš „69 danguje” bendrų namų pajūryje jau šio trečiadienio vakarą tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.