Po skandalingų skyrybų su Tina Mino išdavė draugai

Po skandalingų skyrybų su šokėja Tina, viešų turto dalybų ir prasidėjusio buvusių mylimųjų teismų maratono Mino dingo iš eterio. Įskaudintas dainininkas baisiai nusivylė ne tik lietuviais, kurie džiaugėsi jo nelaimėmis, bet ir savo draugais. Jie taip pat nestojo ginti neva iš namų išvaryto, medinius dramblius, vasaros gultus, atsargines mašinos detales ir kitus asmeninius daiktus Tinos namuose palikusio nelaimingojo.

Po skandalingų skyrybų su Tina Mino išdavė draugai.<br>LNK
Po skandalingų skyrybų su Tina Mino išdavė draugai.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2012, 1:22 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:10 AM

„Tie padoriai atrodę žmonės, pas kuriuos aš važiuodavau į namus arba tie, kurie pas mane atvažiuodavo į namus su vaikais, mėgavosi dovanėlėmis, muzikos diskais, per du tris metus nėra susisiekę su manim, nepasakę gero žodžio ”, - nuoskaudos neslėpė Mino.

Kaip šiuo metu gyvena dainininkas Mino pamatysite specialiame „Karamelinių naujienų” reportaže jau šį ketvirtadienio vakarą tik per LNK.

Praradęs draugus, daiktus bei namus, Mino kliaujasi tik savimi, policija ir teismais. Karas su Tina anaiptol nebaigtas.

Tačiau teismais Mino gyvenimas nesibaigia. Kol buvusi jo mylimoji Tina ruošiasi pasirodymams LNK šokių „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ projekte, dainininkas taip pat nesnaudžia. Jis intensyviai repetuoja jau labai greitai planuoja užkariauti didžiausias užsienio scenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.