K. Brazauskienė pajūryje nesiskundžia vyrų dėmesiu

Lietuvos pajūris – ideali vieta. Ne tik atostogoms, bet ir pasimatymams ar vienos nakties nuotykiams. Vyrai čia atvažiuoja medžioti moterų. O moterys tai medžioklei ruošiasi. Garsi ir turtinga prezidentienė Kristina Brazauskienė – nuolatinis pagyvenusių viengungių taikinys bei ypač geidžiamas laimikis.

Nors gerbėjų Kristina nemedžioja ir nevilioja - savo išvaizda itin rūpinasi.<br>LNK
Nors gerbėjų Kristina nemedžioja ir nevilioja - savo išvaizda itin rūpinasi.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2012, 8:37 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 1:51 AM

„Man atrodo, kad su manim visi labai pagarbiai elgiasi, atpažįsta. Nesiskundžiu dėmesiu, nes jis taktiškas, korektiškas“, - šio trečiadienio vakarą LNK laidai „Karamelinės naujienos“ pasakos K. Brazauskienė.

K. Brazauskienė – sunkiai pasiekiama moteris. Vyrai turėtų labai pasistengti. Pati Kristina akimis nemirksės, jokio potencialaus jaunikio nekalbins, nežnaibys, pirma dėmesio nerodys ir už parankės į vakarėlį nesitemps. Situacijos, kai vyras, liaudiškai tariant, lipa ant moters, Algirdo Mykolo Brazausko našlė išvis nesupranta.

„Kad liptų, reikia parodyti dėmesį ar pagrindą duoti. Arba nueiti į tam tikras vietas, pavyzdžiui, į kokį klubą ar šokius“, - sakė K. Brazauskienė.

Nors gerbėjų Kristina, kaip ji pati sako, nemedžioja ir nevilioja - savo išvaizda itin rūpinasi. Kad atrodytų gražiai bei žvaliai, šoka į ledinę Baltijos jūrą su bikiniu. Nors šaltoje Baltijoje K. Brazauskienė paprastai pliuškenasi viena, trečiadienio vakarą išmėginti rudenėjančios jūros malonumus Kristina pakvietė ir žurnalistą.

Pikantiški vaizdai iš K. Brazauskienės maudynių jau šio trečiadienio vakarą per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.