Katedros aikštėje iškilmingą TV3 televizijos jubiliejinio sezono pristatymą užbaigė fejerverkų šou

Sekmadienio vakarą Vilniaus Katedros aikštė buvo sausakimša. Vidury aikštės iškilo didžiulė scena, kurioje pasirodė žymiausi TV3 televizijos veidai. Prie pat scenos buriavosi ištikimiausi šio kanalo gerbėjai. Visi jie susirinko pasveikinti TV3 televizijos su dvidešimtuoju jubiliejumi ir nauju televizijos sezonu.

TV3 televizijos dvidešimtojo sezono pristatymas Katedros aikštėje.<br>T. Bauras
TV3 televizijos dvidešimtojo sezono pristatymas Katedros aikštėje.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 3, 2012, 12:54 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 12:09 AM

Visus renginio svečius aikštėje ir žiūrovus prie televizijos ekrano TV3 nukėlė į šios televizijos dvidešimtmečio pasaką. Didžiuliuose ekranuose pasirodė senų ir naujų laidų anonsai.

Kartoninėmis plytomis uždangstyta scena sugriuvo iškart, kai scenoje pasirodė TV3 televizijos mylimiausių vedėjų duetas Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas. Jie, kaip ir anksčiau, ves ketvirtąjį šokių projektą „Šok su manimi“. Skambant Lady Gagos kūriniui į sceną įžengė visos „Šok su manimi“ projekto poros.

Projektą pradės laidų vedėja žurnalistė Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, aktorė Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas, Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis, dainininkė Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, verslininkė Diana Dargienė ir Dangius Šalaviejus, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Edvardas Norvaiša ir Goda Ročytė, Algis Ramanauskas ir Karina Jeremian, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė, Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė.

Iškart po to scenoje pasirodė ir kūrinius atliko dainininkas Donatas Montvydas, Justinas Lapatinskas, Sasha Songas, grupė "ŠarkA", atlikėja Rūta Ščiogolevaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė ir Martynas Levickis.

Šį sezoną žiūrovai išvys ir Australijoje sukurtą, bet Lietuvai pritaikytą situacijų komediją „Motina ir sūnus“. Seriale pagrindinius vaidmenis atliks aktoriai Aldona Janušauskaitė ir Vaidotas Martinaitis.

Į eterį grįžta ir lietuviški serialai „Moterys meluoja geriau“, „Vyno kelias“ ir „Naisių vasara“. Prie skandalingojo infošou „Be komentarų“ vedėjų Džiugo Siaurusaičio ir Sandros Daukšaitės šį sezoną prisijungia LNK televiziją palikęs Algis Ramanauskas-Greitai.

Laidos „Kodėl?“ vedėja Rūta Janutienė į sceną žengė su grupės „Pinup Girls“ merginomis. R. Janutienė šį sezoną ne tik ves savo laidą, bet ir pasirodys šokių projekte „Šok su manimi“. Koncerte pristatytos ir naujojo sezono laidos: protų kovos „Kas? Kur? Kada?“, ryto debiutas „Nauja diena“, kulinarinių atradimų kupina „Beatos virtuvė“, humoro laida „Stebuklų šalis“. Visi laidų vedėjai pasirodė scenoje ir smagiai prisistatė televizijos žiūrovams.

Iškilmingai pasitikta ir šio sezono didžiausia naujiena, muzikininis konkursas „X faktorius“. Šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas neabejoja, kad kai kurie „X Faktoriaus” dalyviai kils ir į pasaulio sceną. „X Faktorius” padėjo išpopuliarėti tūkstančiams galbūt iki tol tik dušo kabinoje ar gatvėje dainavusių žmonių. Tai brangiausias ir profesionaliausias visų laikų muzikinis konkursas, kurio dalyviams keliami itin aukšti reikalavimai.

Lietuvoje prie „X Faktoriaus” teisėjų stalo sės grupės „Happyendless” narys Saulius Prūsaitis, dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, aktorius Vytautas Šapranauskas ir šio projekto prodiuseris S. Urbonavičius-Samas. „X Faktorių” ves ir neatrastus talentus drąsins dainų autorius bei atlikėjas Marijus Mikutavičius.

Visi projekto komisijos nariai pasirodė scenoje ir atliko pasaulinių šlagerių ištraukas. Susižavėjimo šūksnių sulaukė dangų raižę specialiai „X faktoriaus" projektui skirti fejerverkai. Savaitgalį sostinėje festivalyje „Vilnius Music Week” pasirodęs latvių duetas „Instrumenti” užlipo ir ant TV3 šventinės scenos. Gimtinėje didelio populiarumo sulaukusi grupė tikisi savo gerbėjais paversti ir kuo daugiau lietuvių. Iškart po latvių dueto publika šėlo pagal grupių "Bix" ir „Happyendless“ kūrinius.

Prieš pat 22 val. scenoje pasirodė aerobikos šokėjai ir TV3 televizijos laidų vedėjai, kurie skatino susirinkusius Katedros aikštėje aktyviau pajudėti pagal skambančią muziką.

Visą vakarą ugnies ir lazerių šou stebino susirinkusius Katedros aikštėje ir žiūrovus prie televizoriaus ekrano. Trijų valandų muzikos, teatro ir specialiųjų efektų šou užbaigė fejerverkų lietus - naktinį sostinės dangų nušvietė įspūdingi fejerverkai, skelbiantys TV3 televizijos naujojo sezono pradžią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.