„Šok su manimi“ komisijos išpeiktas A. Ramanauskas sulaukė žiūrovų palaikymo

Šeštadienio vakarą vyko šokių projekto „Šok su manimi“ ketvirtojo sezono premjera. Projekto komisijai ir televizijos žiūrovams prisistatė septyniolika projekto porų. Jiems tą padaryti padėjo ištikimi „Šok su manimi“ vedėjai - Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas.

A. Ramanauskas-Greitai.<br>D. Umbrasas
A. Ramanauskas-Greitai.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2012, 12:16 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 9:18 PM

Raudona dizainerių dueto „Kristi Andress“ suknele pasipuošusi J. Jurkutė ir V. Šapranauskas prieš pristatant poras spėjo aptarti ir savo vasarą. V. Šapranauskas prisipažino, jog visą vasarą dirbo ir pavydžiai priminė, jog J. Jurkutė šią vasarą spėjo aplankyti Meksiką, Italiją, Rusiją. Tiesa, kai kuriose šalyse aktorė ir laidų vedėja buvo garstrolėse kartu su "Meno fronto" trupe.

Tokio gausaus būrio porų - septyniolikos porų - projekte dar nebuvo. Už juos žiūrovai galės balsuoti nemokamai.  Tiesa, šokėjų likimą lems ir komisija, kurią šiais metais tradiciškai sudaro Jurijus Smoriginas, Jūratė Norvaišienė. Į šventinę laidą projekto kūrėjai pakvietė ir olimpinę čempionę Laura Asadauskaitę bei baleto primarijų Petrą Skirmantą.

Pirmasis šokį atliko Algis Ramanauskas-Greitai. Jis prisistatė originaliausiai. Avėdamas aukštakulnius ir apsitempęs triko jis imitavo aerobikos judesius pagal Madonnos dainą "Hung Up".

Vėliau A. Ramanauskas-Greitai pasirodė su aktore Ineta Stasiulyte. Pora mėgino šokti ča ča ča, tačiau komisijos palaikymo nesulaukė. Tik L. Asadauskaitė prisipažino, kad jai šokis patiko ir parašė jiems aukščiausią įvertinimą.

Tiesa, iki šiol skelbta, kad A. Ramanauskas-Greitai šoks su profesionalia šokėja Karina Jeremian, tačiau per "Šok su manimi" premjerą šokėja nepasirodė.

Emocijų sukėlė ir dainininkės Veronijos Gordijevskajos pasirodymas. Tiesa, ne pats šokis, o V. Šapranausko komentaras. Renginio vedėjas priminė, jog šią savaitę Veronika prisipažino esanti bisekusali ir netikėtai pabučiavo Veroniką, o po to J. Jurkutę. V. Šapranauskas po bučinių įvertino, jog bučiniai labai skiriasi. 

"Su tavimi - nepalyginamai geriau", - kreipėsi į J. Jurkutę V. Šapranauskas.

Šeštadienį TV3 žiūrovai išvydo A. Ramanauską ir Ineta Stasiulytė, Dianą Martinėlę ir Aristiną Guogį, Mildą Štakėnaitę ir Deividą Meškauską, Astą Pilypaitę ir Ligitą Bernatavičių, Matą Niparavičių ir Ignę Rėklaitytę, Rūtą Janutienę ir Adomą Norkūną, Dianą Dargiene ir Dangių Šalaviejų,  Joną Nainį ir Justiną Žemaitytę. Ant parketo sukosi ir Jevgenijus Šuklinas ir Mona Vinklerytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Andrius Žiurauskas ir Natalija Tokareva, Petras Daunys ir Sandra Saikauskaitė.

Be "Šok su manimi" dalyvių, šeštadienio vakarą ant parketo sukosi daugybė kviestinių svečių: "Lietuvos ryto" krepšinio komandos gimnastės, oro akrobatės, "Žuvėdros" šokėjai, šokių klubai "Šokiai.lt", "Žingsnis", "Tvistas", dainuoja projekto "Chorų karai" dalyviai.

Ant parketo įvyko ir dvi premjeros - merginų grupė "Pinup Girls" aliko naują dainą "Šok su manimi", o projekto dalyvė Diana Dargienė atliko dainą "Laikas".

Per visą vakarą balsavo daugiau nei 26 tūkstančiai žiūrovų. Daugiausia jų simpatinų pelnė Juozas Butnorius ir Karetina Voropaj. Jie išsiveržė į priekį ir surinko daugiau nei 5 tūkstančius balsų. Antroje žiūrovų reitingų lentelėje liko Asta Pylipaitė su Ligitu Bernatavičiumi. Tretieji - Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė. Komisijos išpeiktas A. Ramanauskas su I. Stasiulyte sugebėjo pelnyti žiūrovų simpatijas ir pateko į ketvirtąją žiūrovų balsavimo lentelės vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.