I. Paksaitės šuniukui – procedūros grožio salone, papūgai – narvelis už tūkstantį litų

„Kol kas mūsų naujo pirkinio dar nėra, bet mes jo jau laukiame“, – apie būsimą savo augintinį, penkis tūkstančius litų kainuojančią didžiąją Kakadu papūgą, išduoda Lietuvos elito ponia Inga Paksaitė. Pasak vienos sostinės gyvūnų parduotuvės vadovės, vien narvelis šios veislės paukščiui kainuoja daugiau nei tūstantį litų, o įdomiausių naujienų ir pikantiškiausių žinių laida „Be komentarų“ jau šįvakar suskaičiuos kiek iš viso nuolat žurnalų viršeliuose besipuikuojančiai I. Paksaitei atsieis naujo įgeidžio – kilmingosios papūgos − išlaikymas.

Kalytei Barbė ėda specialų maistą, jai reikia specialių vitaminų, o kailiukas reikalauja ypatingos priežiūros.<br>TV3
Kalytei Barbė ėda specialų maistą, jai reikia specialių vitaminų, o kailiukas reikalauja ypatingos priežiūros.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 10, 2012, 2:59 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:45 PM

Inga TV3 laidos žurnalistams atskleidė ir savo turimo numylėtinio keturkojo priežiūros detales. „Mūsų kalytei Barbei reikia pirkti specialų ėdalą, vitaminus, o jos kailiukas reikalauja ypatingos priežiūros. Kartą per mėnesį vežame ją į šunų grožio saloną, kur Barbės kailiukas yra išplaunamas specialiais šampūnais ir išdailinamas kaukėmis, vėliau ji šukuojama, jai apkerpami nagučiai. Kirpykloje Barbei atliekamos visos reikalingos grožio procedūros“, – šįvakar TV3 eteryje pasakos žinoma moteris.

„Pradėkime skaičiuoti – šampūno kaina 31 litas, kondicionieriaus – 35 litai. Kilmingiems šuniukams būtinas specialus skystis, kad neruduotų kailiukas aplink akis, kaina – 71 litas. Skystis kailio šukavimui kainuoja 69 litus, o ėdalo kaina mėnesiui – nuo 50 litų“, – vardina pinigus, kuriuos tenka pakloti tokio keturkojo, kaip I. Paksaitės, grožio procedūroms, vienos šunų kirpyklos Vilniuje savininkė Daiva Medalinskienė.

O kokias sumas Inga išleidžia kilmingo šunelio drabužėliams ir aksesuarams? Kiek atsieis prabangiosios, taip I. Paksaitės namuose laukiamos papūgos Kakadu, išlaikymas per mėnesį? Pikantiškiausi skaičiavimai – jau šį, pirmadienio, vakarą infošou „Be komentarų“ rik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.