Kokius pokyčius meilės srityje žurnalistei A. Dudurytei išpranašavo ragana V. Lobačiuvienė?

Garsiausia šalies ragana Vilija Lobačiuvienė laidos „Bobų vasara su Asta“ kūrybinei grupei atvėrė savo salono duris ir atskleidė raganiškų paslapčių: „Žmogus turi žinoti, ką jis maitina savo energija.“

Garsiausia šalies ragana Vilija Lobačiuvienė laidos „Bobų vasara su Asta“ kūrybinei grupei atvėrė savo salono duris ir atskleidė raganiškų paslapčių.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Garsiausia šalies ragana Vilija Lobačiuvienė laidos „Bobų vasara su Asta“ kūrybinei grupei atvėrė savo salono duris ir atskleidė raganiškų paslapčių.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2012, 11:09 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:24 PM

Ragana dalijo patarimus, kaip priversti vyrą nesidairyti į kitas moteris bei likti savo šeimoje, tačiau neslėpė, kad ji ne visada padeda nukentėjusioms žmonoms.

Pati karčios patirties su vyrais turinti V. Lobačiuvienė pasakojo, jog į pirmąjį jos vyrą skraidė taburetės, nes jis peržengė visas ribas. „Antrąjį kartą ištekėjau nemylėdama, tiesiog pasiskaičiavau, kad man ši santuoka naudinga,“- kalbėjo garsiausia Lietuvos ragana.

Ar ji galėtų patarti, kaip prisijaukinti sėkmę ir prisivilioti meilę į savo gyvenimą? „Pirmiausia sėkmė mėgsta sėkmingą žmogų,“- yra įsitikinusi ragana.

O kokie pasikeitimai meilėje laukia laidos vedėjos Astos Dudurytės? Nepraleiskite garsiausios Lietuvos raganos pranašysčių šį ketvirtadienį 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.