„Kas? Kur? Kada?“ intelektualai slaptame susitikime priėmė garbės kodeksą

Panašu, kad TV3 eteryje prieš dvi savaites startavusio intelektualaus televizijos žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ sumanuoliai spėjo užmegzti labai artimus santykius. Vakar vykusiame uždarame intelektualų susitikime „Kas? Kur? Kada?“ žaidėjai priėmė kodeksą ir pasirašė po klubo narių įžadais.

Laidos vedėjas bei kūrybinio turinio vadovas Robertas Petrauskas. „Kas? Kur? Kada?“.<br>TV3
Laidos vedėjas bei kūrybinio turinio vadovas Robertas Petrauskas. „Kas? Kur? Kada?“.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-14 14:19, atnaujinta 2018-03-16 18:45

Patikimų šaltinių teigimu klubo narių susitikimas vyko viename sostinės dangoraižių. Komandos darsyk aptarė žaidimo taisykles ir pasveikino vieni kitus su rudens sesijos startu. Kol kas intelektualai ir TV3 Žiūrovų komanda žaidžia lygiosiomis – 1:1, mat praėjusį ketvirtadienį pergalę išplėšė Viktoro Peršino vadovaujama komanda rezultatu 6:5, tačiau vakar Mariaus Pilibo komandai teko nusileisti TV3 žiūrovams rezultatu 3:6. Žiūrovams pavyko laimėti rekordinę pinigų sumą – net 3500 litų. Pirmojo žaidimo metu TV3 Žiūrovų komanda laimėjo 3300 litų.

„Svarbiausia nepamiršti, kad vieną dieną tu – žinovas, o jau kitą – žiūrovas“, – priimant garbės kodeksą priminė Vytaras Radzevičius, „Kas? Kur? Kada?“ žaidime ginantis žinovų interesus. Jis akcentavo, kad klube svarbiausia – garbės ir žinių kodeksas. Tapti „Kas? Kur? Kada?“ Žinovų klubo nariu nėra lengva. Čia priimami tik šarmingiausi, garbingiausi ir aukštąjį išsilavinimą turintys ar jo siekiantys žmonės.

Nors garbės įžadai yra slepiami, kelis jų pavyko išsiaiškinti: pirmasis – niekada nestoti skersai kelio vilkeliui, antrasis – gerbti savo komandą, klubo narius ir varžovus – TV3 Žiūrovų komandą, laikytis klubo etiketo ir aprangos kodo. Visi kiti įžadai slepiami nuo žiniasklaidos.

Neoficialiai garbės klube buvo susitarta sirgti ir už kitas Žinovų komandas, pateikti tik tinkamus atsakymus ir nekenkti vieni kitiems.

Patikimų šaltinių teigimu „Kas? Kur? Kada?“ klubo susitikime apsilankė ir žaidimo prodiuseris Saulius Urbonavičius, režisierius Mindaugas Meškauskas ir laidos vedėjas bei kūrybinio turinio vadovas Robertas Petrauskas.

„Mes tarsi viena šeima, ginanti vieni kitų interesus“, – kalbėjo S. Urbonavičius ir priminė, kad visi kovoja dėl labai svarbaus prizo – Išminties akmens, kuris sukurtas pagal specialų užsakymą. „Jis – garbingos kovos ir žinių simbolis“, – pabrėžė Samas žinovams pristatydamas unikalų meno kūrinį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.