Radžis priblokštas: žmoną jam išrinks žiūrovai

„Kadangi Radžio širdis visų pirma priklauso žiūrovams, jie ir spręs, kurios iš merginų vertos Radži meilės“, - sako naujo LNK šou „Radžis ieško žmonos“ vedėja Natalija Bunkė.

Radžis priblokštas: žmoną jam išrinks žiūrovai.<br>LNK
Radžis priblokštas: žmoną jam išrinks žiūrovai.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 14, 2012, 6:54 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:38 PM

Pačią pirmąją šou dieną svajonių jaunikio laukia staigmena: ne jis pats rinksis sau žmoną.

„Kadangi Radžio širdis visų pirma priklauso žiūrovams, jie ir spręs, kurios iš merginų vertos Radži meilės“, - sako naujo LNK šou „Radžis ieško žmonos“ vedėja Natalija Bunkė.

„Būtų teisingiau, kad pats rinkčiausi žmoną. Bet, kita vertus, visada aplinkiniai geriau žino, ko tau reikia. Kadangi esu viešas žmogus, tai tegu viešai ir viskas vyksta“, - sako Radžis.

10 išrinktųjų kelią į Radžio širdį pradėjo jau prieš savaitę Taujėnų dvare, kuriame su savo princu pirmą kartą susipažino iš arčiau. Todėl jau transliacijos pradžioje Radžiui išrinks savaitės lyderę – jam labiausiai į akį kritusią merginą, kuri gaus neliečiamybės statusą.

Tiesioginėje transliacijoje Radžis turės apsispręsti, kurios dvi iš dalyvių per savaitę jam mažiausiai patiko. Dvi nelaimėlės bus atiduotos žiūrovų teismui. Žiūrovai, balsuodami telefonu, nuspręs, kuri iš merginų yra vertesnė atlikėjo širdies ir rankos.

Mažiausiai žiūrovų simpatijų surinkusi mergina paliks šou, o likusi gaus pakvietimą į išskirtinį pasimatymą su Radžiu, kuriame sieks pakeisti jo neigiamą nuomonę apie ją ir sužavėti iš naujo. Merginos į Radžio širdį belsis ir dainomis. Dešimt pretendenčių kartu studijoje atliks Džordanos Butkutės dainą „Dėl Tavęs“.

Pasveikinti Radžio į LNK studiją atvyks Birutė Dambrauskaitė, Inga Valisnkienė, geriausio Radžio draugo Merūno žmona Erika Vitulskienė su Andriumi Butkumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.