K. Voropaj nugaros trauma nesutrukdė pasirodyti ant parketo

Šokėja Katerina Voropaj scenoje pasirodė apsvaigusi nuo vaistų. Jos ir Juozo Butnoriaus pasirodymo iškilęs pavojus. Dėl vaikystėje patirtos nugaros traumos K. Voropaj teko apsilankyti pas medikus dėl skaudančios nugaros. Šokėja tikina, kad jai ši problema nėra nauja – nugarą skauda dėl vaikystėje patirtos traumos.

Vertinimo komisija sukritikavo K. Voropaj ir J. Butnoriaus aprangą.<br>J. Stacevičius
Vertinimo komisija sukritikavo K. Voropaj ir J. Butnoriaus aprangą.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Sep 15, 2012, 9:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:17 PM

„Ventukų“ vokalistas J. Butnorius teigė, kad šokių partnerės nenori keisti ir nekeis. Beje, to ir neteko padaryti – gydytojai, nors ir susirūpinę Katerinos sveikata, leido jai šokti.

Pora sukosi kvikstepo žingsniu pagal smagią retro muziką. Visgi nei Juozo ir Katerinos šokis, nei jų apranga vertinimo komisijos nesužavėjo. Jie kritikavo J. Butnorių dėl mažo įdirbio, naudojimosi K. Voropaj patirtimi.

Vertinimo komisijos narė Jūratė Norvaišienė porą paguodė, kad kvikstepas vienas sudėtingesnių šokių, tačiau, jos manymu, jiems puikiai pavyko jį sušokti.

„Žinau, kodėl jūs blogai šokote. Jūs nekenčiate to, ką jūs darote. Kaip jūs atrodote? Aš įsivaizduoju, kaip baisiai atrodote ekrane. Jūs negerbiate savęs. Aš nesistengiu jūsų įžeidinėti, Iš biednumo žmonės apsirengia geriau. Šapranauskas avi „Prados“ batais, bet buvo kaimietis ir liks kaimietis“, – karčių žodžių negailėjo komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.