J. Smoriginas išvadino K. Baranauską Kvazimodu

Šeštadienį projekte „Šok su manimi“ kvikstepą šokę Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė sužavėjo visą vertinimo komisiją. Net ekstravagantiškasis Jurijus Smoriginas buvo pakerėtas poros šokiu. Nepaisant to, komisijos pirmininkas K. Baranauską išvadino Kvazimodu.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Sep 16, 2012, 10:15 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:13 PM

„Išsigandau, kai pamačiau, kad šitas kurpotas vaikinas šoka su ta gražia moterimi. Tu esi kuprotas, Kęstuti. Tu esi Kvazimodas, kurį galima įsimylėti. Toks lietuviškas vyras ir turėtų būti: žavingas ir valdantis visą šokių aikštelę“, – pagyrų negailėjo J. Smoriginas.

Šou vedėjas Vytautas Šapranauskas to nepraleido pro ausis. Jis iškart pabandė pašiepti komisijos pirmininką, neva jis keičia seksualinę orientaciją.

„Aš orientacijos nekeičiu, aš keičiu požiūrį į orientaciją“, – atšovė Jurijus.

Eglę ir Kęstutį palaikė ir stilistė Genutė Žalienė. Jos manymu, poros apranga puikiai tiko prie muziką, kuri buvo sukurta ketvirtajame dešimtmetyje. Pūstos suknelės buvo itin populiarios tuo metu. Anot G. Žalienės, poros pasirodymas buvo labai ritmingas. E. Straleckaitė pasirodymo metu buvo labai artistiška.

Kaip visada, J. Smoriginas, kitų komisijos narių pagyras paneigė. Pasak jo, mergina, rengdamasi taip kaip G. Žalienė, atrodys lyg bulvė.

„Jūs, Jurijau, sprendžiant pagal jūsų „drapanikes,“ atrodote, kaip papuvusi bulvė“, – numetė repliką V. Šapranauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo