Radžis prisipažino, kad niekada nemylėjo moters

Šio pirmadienio vakarą, 19 val. 55 min., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo...iki...“ kaip niekad atviras dainininko Radžio interviu ne tik apie žmonos paieškas televizijoje, tačiau ir apie tai, kokios merginos jam iš tiesų patinka, o kokios užkariauti jo širdies neturi jokių galimybių.

„Iki šiol nė karto nesu buvęs įsimylėjęs“, - dar prieš interviu prisipažins garsusis dainininkas. Jausmas, kuris kitiems susuka galvą taip, kad jie pasiryžę bet kam – Radžiui kol kas svetimas. Vyras bus atviras, jis, kaip ir dauguma, myli akimis.<br>LNK
„Iki šiol nė karto nesu buvęs įsimylėjęs“, - dar prieš interviu prisipažins garsusis dainininkas. Jausmas, kuris kitiems susuka galvą taip, kad jie pasiryžę bet kam – Radžiui kol kas svetimas. Vyras bus atviras, jis, kaip ir dauguma, myli akimis.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-17 23:38, atnaujinta 2018-03-16 17:35

„Televizija man padėjo padaryti karjerą, gal ir mylimąją suras“, - teigs Radžis. Pasak dainininko, negali žinoti, kur gali sutikti sau skirtąją, todėl jis neatmeta galimybės, kad išrinktąją sutiks būtent televizijoje.

„Iki šiol nė karto nesu buvęs įsimylėjęs“, - dar prieš interviu prisipažins garsusis dainininkas. Jausmas, kuris kitiems susuka galvą taip, kad jie pasiryžę bet kam – Radžiui kol kas svetimas. Vyras bus atviras, jis, kaip ir dauguma, myli akimis. Todėl jo išrinktoji visų pirma turi būti graži, ryški, savimi pasitikinti. Tokia, į kurias einančias gatve atsisuka kiekvienas vyras.

„Tegul žiūri, kokią moterį aš turiu. Ar ji pasižiūrės – jos reikalas. Be to, ir aš pats neprastas esu“, - sako dainininkas. Tačiau du dalykai, kurių Radžis nepakęstų – tai netvarka ir moteriškas burbėjimas.

„Burbančiai niurzgai iškart parodyčiau duris“, - tikina Radžis. Būsima Radžio mylimoji turėtų susitaikyti ir su dar vienu dalyku – neištikimybe. Pasak atlikėjo, jo darbe kaskart pasitaiko tiek pagundų, kad kartais joms atsispirti tiesiog neįmanoma.

„Sau ir jai atleisčiau tris kartus. Svarbiausia to nematyti. Juk ir širdis tuomet neskauda“, - įsitikinęs dainininkas.

Tiesa, jei jo širdį užkariautų kokia ilgakojė gražuolė, Radžis sako, vesti nevengtų, tačiau apie vaikus kol kas negalvoja. „Vaikai reiškia karjeros pabaigą. Vedę ir vaikų turintys niekada nebus tokie patrauklūs gerbėjams, kaip vieniši“, - pasakos Radžis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.