„Lietuvos ryto“ televizijos naujame sezone – intelektualių laidų gausa ir išskirtinių žmonių istorijos

Pirmadieno vakarą „Lietuvos ryto“ televizija pristatė penktojo sezono laidas. Susirinkę į Vilniuje esančią „Lietuvos ryto“ areną susipažino su laidomis, kurios naująjį sezoną karaliaus intelektualiems žiūrovams skirtos televizijos eteryje.

Žurnalistas ir "Lietuvos ryto" televizijos vadovas Edmundas Jakilaitis.<br>V. Ščiavinskas
Žurnalistas ir "Lietuvos ryto" televizijos vadovas Edmundas Jakilaitis.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-09-18 12:59, atnaujinta 2018-03-16 17:26

Pristatymo vakarėlį pradėjo „Lietuvos ryto“ krepšinio komandos šokėjos. Netrukus didžiuliame ekrane pasirodė naujojo sezono anonsas, pristatęs „Lietuvos ryto“ televizijos naujienas.

Žengęs į arenos centrą žurnalistas ir „Lietuvos ryto“ televizijos vedėjas Edmundas Jakilaitis pradėjo debatus, kuriuose dalyvavo penkių laidų vedėjai: laidos „Negaliu tylėti“ vedėja Asta Dudurytė, „Skonio reikalas“ vedėjas Bilas Gidonas-Šapiro, „Super L.T“ vedėjai Jogaila Morkūnas ir Ieva Ambrazaitė, „Ryto reporteris“ vedėjai Domas Burkauskas ir Kristina Garalevičiūtė bei naujos laidos „Gyvenimo būdas“ vedėjas Daumantas Butkus. Visi jie įvardino priežastis, kodėl būtent jų vedamą laidą verta žiūrėti ir kuo ji yra geresnė už kitas laidas.

„Mes save laikome kaip alternatyvą kitoms televizijoms. Mes viską darome kitaip nei kiti. „Lietuvos ryto“ televizija didelį dėmesį skiria tikrai žurnalistikai – informacinėms laidoms, kurios, mano ir daugelio kitų manymu, yra geriausios“, - sakė E. Jakilaitis.

Naująjį sezoną žiūrovus su Lietuvos ir likusio pasaulio aktualijomis supažindins ne tik žinios, bet ir informacinės laidos "Ryto reporteris“, „Lietuvos diena", „Lietuva tiesiogiai“, „24/7”.

Pramogų pasaulio žmonės taip pat neliks pamiršti. Juos sekios „Super L.T“ laidos kameros. Netrukus startuos nauja laida „Gyvenimo būdas“, kurioje bus pasakojamos išskirtinių ir įdomių žmonių istorijos. Šiais metais, kaip ir pernai, „Lietuvos ryto“ televizijoje suksis populiari laida „Negaliu tylėti“.

Mėgstantys gaminti šį sezoną stebės atsinaujinusią laidą „Skonio reikalas“. Mamytės ir tėveliai vaikus augins kartu su laida „Padėkime augti“, sveikatos problemas padės išspręsti laida „Namų daktaras“, ekologija rūpinsis laida „Pradėk nuo savęs“. Susipažinti su miškais, gamta, žvėrimis ir žuvimis padės laidos „Girių takais“, „Šiandien kimba“ ir „Mūsų miškai“. Pažintinės dokumentikos ir išskirtinių tiesioginių transliacijų iš viso pasaulio naujajame sezone bus dar daugiau nei anksčiau.

"Lietuvos ryto" televizijos darbuotojai ir kviestiniai svečiai po naujojo sezono pristatymo patraukė į šalia esančią "Siemens" areną stebėti antrojo mūšio dėl Supertaurės tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komandų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.