Prieš eidama į aukštuomenės vakarėlius I. Budrienė skaito etiketo knygą

Praėjusią savaitę Mantas Petruškevičius dar kartą įrodė, kad yra – neprilygstamas. Mylimiausias savo damas ir ponus stilistas pakvietė į austrių bei putojančių gėrimų degustaciją. Vakarėlio viešnios į Vilnių lėkė net iš Kauno. Juk turėti kvietimą į šitokį išskirtinį renginį svajoja visi. Bet patenka – tik pačios pačiausios personos. Pavyzdžiui, A. Valentaitė, I. Matijošaitienė, I. Marozienė, I. Budrienė, V. Pauliukaitis su draugu ar Lavrinovičių žmonos.

„Aš turiu A. Lydekos knygą, prieš eidama į vakarėlį atsiverčiu ir paskaitau. Va, sužinojau, kad šampaną galima gerti mūvint pirštines”, - sakė Kauno verslininkė Inga Budrienė.<br>T. Bauras
„Aš turiu A. Lydekos knygą, prieš eidama į vakarėlį atsiverčiu ir paskaitau. Va, sužinojau, kad šampaną galima gerti mūvint pirštines”, - sakė Kauno verslininkė Inga Budrienė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-18 17:34, atnaujinta 2018-03-16 17:15

„Taip atsibodo tie įprasti vakarėliai su tais pačiais žmonėmis. Visos temos išsemtos, viskas iškalbėta, apipletkinta”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” šio antradienio vakarą 20.55 val. guodėsi Mantas Petruškevičius.

„Atsimenu 89-90 metus, nes pats organizuodavau daug tokių vakarėlių ir būdavo įdomu pažiūrėti, kaip įmaukusios moterys nusiaudavo aukštakulnius ir su vakarinėm suknelėms vaikščiodavo basos”, - prisiminimais dalinosi režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Vaikščioti basomis?! Prisigerti?! Nepaisyti aprangos reikalavimų ar be sustojimo kimšti sumuštinius? Šiuolaikiniuose elito vakarėliuose už tokias nuodėmes nieks nedovanotų! Pasirodo, mūsų įtakingieji, kurie kiekvieną savaitę yra kviečiami tai vienur, tai kitur, žino nerašytas taisykles, kurias išmokęs čia net ir paprastas mirtingasis pasijaustų savas.

„Aš turiu A. Lydekos knygą, prieš eidama į vakarėlį atsiverčiu ir paskaitau. Va, sužinojau, kad šampaną galima gerti mūvint pirštines”, - sakė Kauno verslininkė Inga Budrienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.