Seksualioje fotosesijoje įsiamžinusi I. Kazlauskaitė: „Mano šokių partneris vertas nuodėmės“

Po poros savaičių prie LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ prisijungsianti dainininkė Ingrida Kazlauskaitė su savo partneriu Ovidijumi Andriekumi įsiamžino seksualioje fotosesijoje.

Ingrida Kazlauskaitė su savo partneriu Ovidijumi Andriekumi įsiamžino seksualioje fotosesijoje.<br>LNK
Ingrida Kazlauskaitė su savo partneriu Ovidijumi Andriekumi įsiamžino seksualioje fotosesijoje.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2012, 5:20 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:15 PM

„Daug kas klausia, ar mudu su Ovidijumi pora. Iš tiesų, tai pirmas vyras, su kuriuo aš tobulai sutariu. Jis labai patrauklus, rūpestingas, talentingas ir charizmatiškas“, - sako Ingrida Kazlauskaitė.

Pasak Ingridos, Ovidijaus ji jau pavyduliauja kitoms moterims. „Jis vertas nuodėmės - galiu pasakyti po šios fotosesijos. Koks jis rūpestingas! Švelnus...“, - pasakojo Ingrida.

Pora nusifotografavo ne tik seksualiame amplua, bet ir įsiamžino pramoginių šokių stiliumi. Fotosesijai Ingrida pasirinko savo gerą pažįstamą – vizažistę Robertą Mikoliūnienę, o fotografavosi „Miesto fotostudijoje“.

„Norėjau turėti nuotraukų, kur mudu su Ovidijumi – ne tik romantiška porelė, bet ir šokėjų pora. Todėl į fotosesiją atsinešiau standarto, Lotynų Amerikos šokių suknelių“, - pasakojo Ingrida. Ovidijui Ingrida labai patiko su seksualiomis šokėjų suknelėmis, mat šokiai jam gyvenime – viskas, kas yra geriausio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.