Vestuves planuojantis L. Zareckas–Choras: „Ankščiau ar vėliau visus vyrus pažaboja moteris“

Skandalingos grupės „Žas“ narys Linas Zareckas-Choras pirmą kartą atvirai prabilo apie judviejų su mylimąja Kornelija santykius: „Ankščiau ar vėliau visus vyrus pažaboja moteris“, - savo patirtimi dalinosi dainininkas.

Kada išgirsime L. Zareckui – Chorui skambančius vestuvių varpus? Visi atsakymai jau šį trečiadienį 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Kada išgirsime L. Zareckui – Chorui skambančius vestuvių varpus? Visi atsakymai jau šį trečiadienį 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2012, 12:29 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:58 PM

Paklaustas, kuo Linas patraukė savo sužadėtinę, jis ilgai nesvarstė: „Korneliją sužavėjo mano geros akys!“ Garsus vyras neslėpė, kad piršlybos mylimai moteriai buvo vienas gražiausių jo gyvenimo įvykių ir atskleidė jau svarstantis apie vestuvių datą ir jų detales: „Manau, gera idėja būtų susituokti vienu metu visiems trims „Žas“ grupės nariams!“

Kada išgirsime L. Zareckui-Chorui skambančius vestuvių varpus? Visi atsakymai jau šį trečiadienį 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Būtent šį žurnalistės Astos Dudurytės pokalbį su pašnekovu mėgino pertraukti Vilniaus savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojas, netikėtai priėjęs ir liepęs parodyti esą privalomą leidimą rengti laidą Europos aikštėje. Čia vykusį filmavimą prilyginę komerciniam renginiui, viešosios tvarkos sergėtojai laidos prodiuseriui Edvardui Žičkui skyrė 10 litų baudą.

Visos šalies žurnalistus nustebinusio incidento dalyviai – laidos kūrėjai – įsitikinę, kad savivaldybės tarnautojams galėjo užkliūti ne tradicinėje vietoje pastatyta sofa, kuri jau yra apkeliavusi kone visą Lietuvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.