„Šok su manimi“ projektą A. Greitai ir I. Stasiulytė paliko savo noru

Šeštadienį trečiąją „Šok su manimi“ laidą pradėjo aktoriaus Vaidoto Martinaičio ir vertinimo komisijos pirmininko Jurijaus Smorigino bendras džaivas. Vilkėdamas raudoną aptemptą suknelę ir pasipuošęs juodu peruku kilnojo kojas tai į kairę, tai į dešinę. Šios laidos šokiai – tango ir džaivas.

Projektą "Šok su manimi" paliko A. Ramanauskas-Greitai ir I. Stasiulytė.<br>J. Stacevičius
Projektą "Šok su manimi" paliko A. Ramanauskas-Greitai ir I. Stasiulytė.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2012, 11:38 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:15 PM

Labiausiai šią savaitę nepasisekė Veronikai Gordijevskajai ir Mariui Gaižauskui. Vis dėlto Algis Ramanauskas-Greitai ir Ineta Stasiulytė projektą paliko savo noru, taip Veronikai ir Mariui suteikdami dar vieną šansą.

Šią kiek keistoką J. Smorigino ir V. Martinaičio duetą pakeitė bendras projekto dalyvių šokis. Žiūrovams prisistatė ir „Šok su manimi“ naujokai Mindaugas Rainys su Milana Jašinskyte-Pankevičiene bei Jonas Nainys su Justina Žemaityte.

Šios dvi poros nusprendė atsisakyti neliečiamybės, kurią naujoms poroms suteikia projekto prodiuseriai. Anot debiutuojančių porų, jie mokėsi šokti visą vasarą taip pat, kaip ir kiti projekto dalyviai. Todėl jie mano, kad būtų nesąžininga, jei jie gautų laikiną neliečiamybę.

Abi naujokų poros šoko ča ča. J. Nainys pasakojo vaikystėje lankęs šokių būrelį ir net parodė vaizdo medžiaga, kurioje šoka lambadą. Visgi radijo laidų vedėjui teko prisipažinti, kad ši patirtis „Šok su manimi“ projekte nelabai padeda. Įspūdingą J. Nainio debiutą komisija įvertino puikiai - 39 balais.

„Tango gimė viešnamiuose. Ten buvo kalbama tik apie erotiką. Tu turi žinoti tik tiek, kad vyras veda. Dešinę koją man į tarpukojį, o aš eisiu atgal“, – J. Smoriginas mokė V. Martinaitį tango žingsnelių.

Pirmieji ant parketo pasirodė A. Ramanauskas-Greitai ir I. Stasiulytė. Jiedu šokį užbaigė bučiniu. Praėjusią savaitę šios poros šokį J. Smoriginas įvertino vienetu. Šį kartą porai pasisekė geriau - jie iš komisijos pirmininko gavo dešimtuką. Štai kiti komisijos nariai turėjo prie ko prikibti - trūko A. Ramanausko-Greitai šokio žingsnelių.

Komisijos kėdes, be pirmininko J. Smorigino ir Jūratės Norvaišienės, užėmė V. Martinaitis bei Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas ir sportinių šokių klubo „Ratuto“ treneris Virgilijus Visockas.

„Pagaliau šis projektas pereina į reikiamas rankas. Iškart po reklamos sužinosite, kokie oligarchai nusprendė, kad Diana Dargienė netektų tesės kovoti šiame projekte, sužinosite, ką šitas senas transvestitas geria per reklamines pauzes“, – laidos vedėjus Jurgitą Jurkutę ir Vytautą Šapranauską nutraukė televizijos laidų vedėja Rūta Janutienė.

„Buvo nerealu. Buvau toks susijaudinęs, kad net nepaspaudžiau balo“, – V. Visockas pakomentavo Dianos Martinėlės ir Aristino Guogio šokį.

D. Martinėlė ir A. Guogis šeštadienį šoko džaivą, kuris prasidėjo seksualiu D. Martinėlės pasirodymu ant kėdės. Ji šokio pradžią, komisijos prašymu, pakartojo.

„Vietoj partnerio kitą kartą statysime strypą“, – įsijautė V. Šapranauskas.

Trečiojoje „Šok su manimi“ laidoje daugiausiai žiūrovų balsų pelnė J. Nainys ir J. Žemaitytė. Jie nuo kitų projekto dalyvių atsiplėšė net keliais tūkstančiais taškų. Štai prasčiausiai žiūrovai įvertino V. Grodijevskajos ir M. Gaižausko šokį. Jų nuomonei pritarė ir vertinimo komisija.

Susumavus žiūrovų ir vertinimo komisijos balsus, pirmąją vietą užėmė A. Pilypaitė ir L. Bernatavičius, o projektą palikti turėjo V. Gordijevskaja ir M. Gaižauskas. Vis dėlto A. Ramanauskas-Greitai ir I. Stasiulytė paskelbė atsisveikinantys su šokių projektu savo noru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.