Kulinarinių kelionių laidoje „Skonio reikalas“ Bilas patiekalus ruoš nuvykęs į svečius

Atsinaujina „Lietuvos ryto“ kulinarinių kelionių laida „Skonio reikalas“. Šeštadienio laidose ir toliau bus rodomi užsienio reportažai, kuriuose nusipelnę garsiausių pasaulio restoranų šefai, turintys „Michelin“ kulinarijos gido skiriamas žvaigždutes, dalijasi patirtimi ir įvairių šalių virtuvių paslaptimis.

„Aš ir pats semiuosi patirties iš garsiausių pasaulio virtuvės šefų, — neslepia Bilas.<br>R. Neverbickas
„Aš ir pats semiuosi patirties iš garsiausių pasaulio virtuvės šefų, — neslepia Bilas.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

"TV antena"

2012-09-24 03:53, atnaujinta 2018-03-16 15:13

Kaip ir anksčiau, laidos vedėjas Gidonas Šapiro-Bilas siūlys du originalius ir nesunkiai paruošiamus patiekalus.

Tačiau nuo spalio 6-osios savo receptus laidai galės siūlyti ir žiūrovai. Tiems, kurie trykšta noru pasidalyti kulinariniais atradimais, laidos kūrėjai siūlo siųsti receptus elektroniniu paštu bilas@lrytas.lt.

Tai gali būti kelionėje paragautas ir pamėgtas patiekalas, o gal dar nematytas būdas patiekti visiems žinomą patiekalą, paruoštą pagal originalų savo šeimos receptą.

„Aš ir pats semiuosi patirties iš garsiausių pasaulio virtuvės šefų, — neslepia Bilas. — Visi kulinarai taip elgiasi — pasižvalgo, nusižiūri, kas ką sugalvojo, prideda kai ką savo, patobulina ir štai — naujas patiekalas.“

Laidos kūrėjai išrinks įdomiausią receptą ir pakvies jo autorių į laidą arba Bilas su filmavimo grupe pats vyks į svečius kartu ruošti patiekalo.

Kiekvieną šeštadienį laidoje pasirodys naujas svečias. Sulig laidos pradžia dienos svečio receptas bus skelbiamas ir „Lietuvos ryto“ TV paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, kur lankytojai galės už jį balsuoti visą savaitę spausdami „Like“ (patinka).

Skaniausias patiekalas bus renkamas iki Kalėdų. Jo autoriaus laukia 5000 litų premija, kurią dovanoja laidos rėmėjas „Piniginė.lt“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.