Spalį TV3 eteryje startuos projektas „X Faktorius“

Rugsėjį su trenksmu atidariusi jubiliejinį, dvidešimtąjį, televizijos sezoną, TV3 nežada sustoti – jau nuo spalio eteryje – didžiosios kanalo premjeros su ryškiausiomis televizijos žvaigždėmis priešakyje: laukiamiausio lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ šeštojo sezono startas, grandiozinis muzikinis TV3 projektas „X Faktorius“, antrasis, tradicija tampantis, UNICEF organizuojamas paramos projektas „Už kiekvieną vaiką“, gyvūnų šou „Žvėriški talentai 2012“, naujos kultinių serialų serijos, gražiausia pozityvioji animacija ir visame pasaulyje šlovinami kino filmai.

TV3 eteryje jau greitai startuos projektas „X Faktorius“.<br>TV3
TV3 eteryje jau greitai startuos projektas „X Faktorius“.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2012, 4:30 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:41 PM

Spalį įvyks TV3 eteryje – vienas brangiausių visų laikų TV projektų Lietuvoje – „X Faktorius“. Tai ypač sudėtingas eterio formatas, kuriame tarpusavyje varžysis ne tik talentai, bet ir teisėjai. Keturias iš gausybės talentų atrinktas grupes kuruos, ruoš ir ugdys keturi pramogų verslo profesionalai, „X Faktoriaus“ teisėjai: dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, grupės „Happyendless“ lyderis Saulius Prūsaitis, muzikantas Saulius Urbonavičius-Samas ir nepakeičiamas TV3 laidų vedėjas, aktorius Vytautas Šapranauskas. „X Faktoriaus“ vedėjo mikrofoną į rankas paims dainininkas Marijus Mikutavičius. „X Faktorius“ lietuviams žada atverti duris į pasaulinę sceną: projekto komanda tikina, jog atrankų salės tiesiog lūžo nuo susirinkusiųjų gausos, tarp jų buvo pastebėtas ne vienas nešlifuotas deimantas. Kas taps tuo laimės kūdikiu, kuriam nusišypsos sėkmė pasirašyti sutartį su viena garsiausių pasaulyje prodiuserinių muzikos kompanijų „Sony Entertainment“?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.