Šokių projektą paliko kaunietė D. Martinėlė

Vienuolika porų šeštadienio vakarą ir toliau bandė pelnyti TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ komisijos narių simpatijas ir televizijos žiūrovų balsus. Tačiau šis vakaras – iškritimo, todėl vienas šokėjų duetas atsisveikino su šiuo televizijos šou.

Projektą paliko kaunietė Diana Martinėlė ir jos šokių partneris Aristinas Guogis.<br>J. Stacevičius
Projektą paliko kaunietė Diana Martinėlė ir jos šokių partneris Aristinas Guogis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2012, 4:15 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 11:28 AM

Praėjusį kartą „Šok su manimi“ vakarėlyje projekto dalyviai, tarpusavyje varžęsi dainuodami karaokę, liko tiesiog pakerėti šio projekto vedėjos Jurgitos Jurkutės - Širvaitės balso, todėl šį šeštadienį televizijos šou pradėjo būtent J. Jurkutė atlikusi dainą. Netrukus po to žiūrovai išvydo dalyvių atliktą Vienos valsą. Šokėjos buvo dailiai pasipuošusios ištaigingomis vakarinėmis suknelėmis, o stiprioji lytis ant parketo sukosi vilkėdami smokingus.

Kviestinėmis teisėmis „Šok su manimi“ komisijoje šį kartą teisėjavo baleto artistė, Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų gimnazijos bei Edukologijos universiteto klasikinio šokio dėstytoja Valentina Tarasova ir neatsiejami „Šok su manimi“ teisėjai: pirmininkas Jurijus Smoriginas, sportinių šokių legenda Jūratė Norvaišienė ir aktorius Vaidotas Martinaitis.

Visos poros šiame konkurse daug repetavo ir kaip išmanydamos stengėsi kuo geriau pasirodyti ir šitaip pelnyti komisijos ir žiūrovų simpatijas. Šį vakarą balsavimas lėmė, kad šokių projektą paliko Diana Martinėlė ir Aristinas Guogis.

Pirmąją vietą užėmė Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, antrąją – Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, trečioji vieta atiteko Mildai Štakėnaitei ir Deividui Meškauskui. Paskutinieji liko D. Martinėlė ir A. Guogis, todėl jie ir atsisveikino su projektu. 

Toliau pasirodymą tęsia Veronika Gordijevskaja ir Marius Gaižauskas, Asta Pilypaitė ir Ligitas Bernatavičius, Rūta Janutienė ir Adomas Norkūnas, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Matas Niparavičius ir Ignė Rėklaitytė, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Kęstutis Baranauskas ir Eglė Straleckaitė, Viktorija Sutkutė ir Šarūnas Šiaučiulis, Deividas Meškauskas ir Milda Štakėnaitė bei Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.