Magiška vestuvių data dainininkei Dž. Butkutei kelia pavojų

Dainininkė Džordana Butkutė ir jos išrinktasis Elegijus Strasevičius, užsimanę susituokti magišką dieną, smarkai rizikuoja. Taip garsią porą, kuri prie altoriaus ketina žengti šių metų gruodžio 12 dieną (2012 12 12) perspėja žinomas būrėjas ir astrologas Gaudentas Naujokas.

Dainininkė Džordana Butkutė ir jos išrinktasis Elegijus Strasevičius, užsimanę susituokti magišką dieną, smarkai rizikuoja.<br>Asmeninio archyvo
Dainininkė Džordana Butkutė ir jos išrinktasis Elegijus Strasevičius, užsimanę susituokti magišką dieną, smarkai rizikuoja.<br>Asmeninio archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-11 09:00, atnaujinta 2018-03-16 04:57

Šis skaičių derinys iš pažiūros yra labai gražus, tačiau pamatęs asmeninį dainininkės horoskopą G. Naujokas nesutvardė išgąsčio.

„Net nežinau, ką man dabar pasakyti prieš kamerą.. Žinomesni žmonės vestuvių dieną turėtų derinti prie savęs, o ne pasiduoti masiniam reiškiniui“, - atsargiai rinkdamas žodžius kalbėjo G. Naujokas, kuris įsitikinęs, kad pagal astrologiją ši data didžiajai Džordanos šventei visiškai netinkama.

Tai ką dabar garsiai porai daryti? Ar susituokus jųdviejų sąjunga bus tvirta ir ilgaamžė? O gal žiedus sumainę ne itin palankiu metu įsimylėjėliai netrukus pasuks skirtingais keliais?

Apie blogybes, kurias Džordanai pranašauja astrologija ir kada iš tikrųjų reikia tuoktis, norintiems nepaprastai laimingo gyvenimo, sužinosite šį ketvirtadienį 18 val. 45 min. laidoje „SuperL.T.“ per „Lietuvos ryto“ televiziją su Ieva Ambrazaite ir Jogaila Morkūnu.

Pramoginėje laidoje taip pat išgirsite visą tiesą, kodėl koncertų metu vemia pasaulinio garso žvaigždės ir kokios nelaimės ant scenos kiša kojas Lietuvos dainininkams. Taip pat „SuperL.T.“ laidos žiūrovų laukia įdomi pažintis su vyriausia mūsų šalies antroke Rūta. Jai – keturiasdešimt..

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.