J. Nainys svarsto, ar jo šunys nepavydės, kai namie atsiras kūdikis

„Žiūrovai dažnai pabumbėdavo, kad mūsų laida pasibaigia vos prasidėjusi, o ir montuojant ją dažnai tekdavo atsisakyti įvairiausių juokingų akimirkų, nes mes tiesiog netilpdavome į eterį. Bet šventė atėjo ir į mūsų kiemą – TV3 televizija gyvūnams ir jų šeimininkams nuo šiol skirs dvigubai daugiau laiko“, – džiūgauja laidos „Keturkojis šou“ vedėja Skaiva Jasevičiūtė.

J. Nainys svarsto, ar jo šunys nepavydės, kai namie atsiras kūdikis.<br>TV3
J. Nainys svarsto, ar jo šunys nepavydės, kai namie atsiras kūdikis.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-12 17:07, atnaujinta 2018-03-16 03:55

Iš pusvalandinės valandine tapusi laida TV3 eteryje bus rodoma nauju laiku – 10 val. Su žiūrovais sveikinsis ne tik Skaiva, bet ir linksmai nusiteikę „Keturkojo šou“ svečiai – merginų numylėtinis, diskžokėjas, populiaraus šokių projekto „Šok su manimi“ dalyvis Jonas Nainys, jo širdies draugė merginų grupės „Pinup Girls“ dainininkė Simona Šermukšnytė ir du be galo mieli jų augintiniai.

„Nors Jonas televizijos ekrane atrodo tikras Kazanova – namie, apsikabinęs savo šunis, tampa toks mielas, švelnus ir romantiškas, kokio aš dar niekada nemačiau. Mane sužavėjo Jono ir Simonos beribė meilė savo šunims – mūsų laidoje pamatysite visai kitą šių žinomų žmonių pusę. O taip pat išgirsite, kokių siaubingų dalykų namie yra prikrėtę šie iš pažiūros du nekalti balti šuniukai...“ – užtikrina juokdamasi Skaiva.

Tiesa, Jono ir Simonos šuniukai ne iš kelmo spirti – vienas sugebėjo šeimininkei įkąsti į užpakalį, kitas yra toks aktyvus, kad net pats sau išsimušė tris dantis! O miega šie šunys, žinoma, šeimininkų lovoje, todėl sužadėtiniai vis dažniau pagalvoja, ar nebus pavydo, kai namie atsiras mažas vaikutis?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.