D. Teišerskytė stojo į Interpolo ieškomos būrėjos pusę

Milijonus iš Lietuvos žmonių apgaule išviliojusi Interpolo ieškoma pagarsėjusi būrėja Ala Prokofjevaitė grasina žinomiausiems šalies politikams ir žada sukelti neregėtą kriminalinį skandalą. Jau šįvakar TV3 infošou „Be komentarų“ – išskirtiniai būrėjos ir politikės Dalios Teišerskytės interviu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2012, 2:23 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:23 AM

„Aš turiu diskelį, kuriame įrašyta, kokias mano paslaugas užsisakinėjo garsiausi Lietuvos politikai. Visa medžiaga bus parodyta per CNN“, – tikina A. Prokofjevaitė.

Šios būrėjos paslaugomis naudojosi ir D. Teišerskytė: „Taip, aš buvau Alos klientė ir manau, kad aš ne vienintelė iš politikų naudojausi jos paslaugomis. Iš tikrųjų mane šokiravo žinia, kad jos ieško policija ir net Interpolas.“

Nors pagarsėjusi būrėja iš daugybės savo klientų Lietuvoje už neva užkalbėtą vandenį, druską, stebuklingus amuletus bei apeigas kapinėse išviliojo šimtus tūkstančių litų, D. Teišerskytė šįvakar TV3 eteryje gins Interpolo ieškomą veikėją: „Kaip aš galiu būti nedėkinga A. Prokofjevaitei? Juk ji man labai padėjo. Reikia būti nelabai protingiems, kad atiduotumėte tokias didžiules pinigų sumas. Juk niekas nevarė tų žmonių į kapines, įrėmę jiems šautuvus į nugaras. Man ji nieko blogo nepadarė nei moraline, nei finansine prasme, atvirkščiai – labai padėjo.“

Ar skandalingoji būrėja iš tiesų turi Lietuvos politikus kompromituojančią medžiagą? Kokias paslaugas, pasak A. Prokofjevaitės, užsisakinėjo aukšti valdžios pareigūnai? Ar gali būti, kad policijos ieškoma pranašė daro įtaką svarbiems politikų sprendimams? Išskirtinė „Be komentarų“ laida – jau šįvakar per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.