L. Kybartienė pervertino savo jėgas, nusprendusi nusifilmuoti socialinėje reklamoje

„Sveikinimų koncerto“ (BTV) vedėja Laima Kybartienė (53 m.) pervertino savo jėgas, pasiryžusi nusifilmuoti socialinėje reklamoje, skatinančioje rūpintis beglobiais gyvūnais.

„Tokios socialinės akcijos parodo televizijos moralumą. Žinoma, Lietuvoje yra ir benamių vaikų, bet jais dar pasirūpina valstybė. O kas pasirūpins beglobiais gyvūnais?“ — retoriškai klausė „Sveikinimų koncerto“ vedėja.<br>J. Stacevičius
„Tokios socialinės akcijos parodo televizijos moralumą. Žinoma, Lietuvoje yra ir benamių vaikų, bet jais dar pasirūpina valstybė. O kas pasirūpins beglobiais gyvūnais?“ — retoriškai klausė „Sveikinimų koncerto“ vedėja.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

„TV Antena“

Oct 21, 2012, 11:18 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:29 PM

Pagal scenarijų Laima turėjo prieš TV kamerą vedžioti du šunis ir pasakoti, kad jie laukia šeimininkų. Tačiau prieglaudoje gyvenantys keturkojai pasirodė esantys labai energingi. Pirmomis filmavimo akimirkomis jie pasileido bėgti tempdami paskui ir L. Kybartienę. Netrukus laidų vedėja suklupo. Antras dublis baigėsi taip pat.

Gerai, kad netoliese buvo aktorius Arūnas Sakalauskas (50 m.). Jis laidų vedėjai padėjo sutramdyti keturkojus. O klipo kūrėjai čia pat pakeitė scenarijų. Dabar siužete vaidino jie abu.

„Tokios socialinės akcijos parodo televizijos moralumą. Žinoma, Lietuvoje yra ir benamių vaikų, bet jais dar pasirūpina valstybė. O kas pasirūpins beglobiais gyvūnais?“ — retoriškai klausė „Sveikinimų koncerto“ vedėja.

Ji pati ne vienus metus augino gyvūnus. Vokiečių aviganio ir kolio mišrūnas Darkas jos namuose gyveno beveik 11 metų, norvegų miškinė katė Pupa — daugiau kaip 18-a.

Įdomi yra Pupos atsiradimo istorija. Po buvusio L. Kybartienės vyro močiutės laidotuvių tą patį vakarą prie šeimos buto ketvirtame aukšte durų atklydo kačiuotis tuoj turinti katė. Laima sako girdėjusi prietarą — jei po laidotuvių atklysta katė, su ja ateina ir mirusio žmogaus siela. Todėl priklydėlę priglaudė.

Kai katė atsivedė kačiukų, šeima juos išdalijo, vieną pasiliko, o katę motiną išvežė į kaimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.