Kas M. Katunskytę apkaltino sąvadavimu?

Spalio pradžioje atšventusi penkiasdešimt septintąjį gimtadienį, šį pirmadienio vakarą 20.55 val. LNK „Karamelinėse naujienose“ Vitalija Katunskytė pirmą kartą Lietuvai pristatys jauniausią savo šeimos narę. Anūkėlei Sofijai - vos keli mėnesiai. Dainininkė atvira: mergaitės gimimas – geriausia šių metų dovana. Tačiau ne paslaptis ir tai, jog šie metai M. Katunskytei atnešė daug neigiamų emocijų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-10-22 13:34, atnaujinta 2018-03-15 23:04

Teko uždaryti abu Vitalijos dukters barus, kuriems vadovaudama Monika tikėjosi sukurti klestintį verslą. Vitalija žino: dešimtys šiauliečių dėl to trina rankomis... Juk skundai ir apkalbos buvo dainininkių kasdienybė. „Pagrindinė priežastis buvo skundai dėl muzikos. Bet kokia kavinė be muzikos?“ – guodėsi M. Katunskytė.

Po kelių mėnesių kavinė „Monika” buvo uždaryta, savo verslą M. Katunskytė perkėlė į pramoninį Šiaulių rajoną. Čia jaunoji dainininkė vėl tvarkė patalpas, vėl ant stalų tiesė baltas staltieses. Pagrindiniais klientais tapo dienos pietų pavalgyti užsukantys darbininkai arba virš kavinės įsikūrusio viešbučio svečiai. Moterys stengėsi ir tikėjo: antras kartas nemeluos...

„Pradžia buvo nebloga“, – sako Vitalija. Tačiau, vieną vėlyvą vakarą, sulaukusi viešbučio administratorės skambučio, dainininkė patyrė šoką! Besilaukianti M. Katunskytės dukra buvo išvadinta... sąvadautoja, prižiūrinčia laisvo elgesio merginas!

„Atvažiavo su kamerom filmuoti, neva čia Katunskytės „bordelis”. Dar tokio absurdo nebuvau girdėjusi”, - pasakojo Vitalija.

Kas ir kodėl taip drįsta šmeižti jos šeimą? „Nėščia moteris – sąvadautoja? Gal žmonės išprotėjo“?! – nusivylusi klausė Vitalija. Dainininkė žino: darbą naujajame bare dukra baigdavo vėliausiai penktą valandą vakaro. Apie jokias orgijas negali būti nė kalbos!

„Atvažiavo su televizijos kamerom patikrinti, kas čia vyksta. Kažkoks anonimas paskambino į TV. Neva čia naktį “bordelis” veikia”, - pasakojo Vitalija.

Kas apkaltino M. Katunskytę sąvadavimu, sužinosite jau šį vakarą 20.55 laidoje “Karamelinės naujienos” per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.