Į Seimą nepatekusi D. Teišerskytė: „Kas paneigs, kad tai ne juodosios magijos burtai?“

Nors pirmasis rinkimų turas jau baigtas ir šiuo metu visi aptarinėja skandalingus jo rezultatus bei ruošiasi antrajam Seimo šturmui, apie Dalią Teišerskytę – jokių žinių. Kur ji pradingo? Gal verkia, kad po dvylikos Seime praleistų metų, liko už borto? Deja... Tiems, kurie laukia D. Teišerskytės dramų bei ašarų, dar teks pakentėti.

Nors pirmasis rinkimų turas jau baigtas ir šiuo metu visi aptarinėja skandalingus jo rezultatus bei ruošiasi antrajam Seimo šturmui, apie Dalią Teišerskytę – jokių žinių.<br>M. Kulbis
Nors pirmasis rinkimų turas jau baigtas ir šiuo metu visi aptarinėja skandalingus jo rezultatus bei ruošiasi antrajam Seimo šturmui, apie Dalią Teišerskytę – jokių žinių.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2012, 2:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:50 PM

„Aš pusę dvylikos pasižiūrėjau, kad mūsų reitingai – 4,5 procento, pasitaisiau pagalvę, išjungiau telefono garsą ir užmigau. Ryte žiūriu – 11 praleistų skambučių”, - LNK laidai „Karamelinės naujienos” šį trečiadienio vakarą pasakos Dalia Teišerskytė.

Rinkiminę naktį, kai visa Lietuva iki paryčių laukė rezultatų, o partijų būstinėse liejosi pergalės šampanas bei pralaimėjusiųjų kartėlis, Dalia Teišerskytė savo namuose Kaune buvo viena. Neėmė pavyzdžio ir iš savo kolegų, kurie visais įmanomais būdais stengėsi patraukti rinkėjų dėmesį. Trys jos kadencijos Seime turėjo būti geriausia reklama. Arba priešingai.

Paskutinioji kadencija D. Teišerskytei - be abejonės pati sunkiausia. Visi kapstė jos vyro neištikimybės bei skyrybų istorijas. Paskui prasidėjo nesėkmės versle, artimiausių žmonių ligos, eismo įvykiai. Galop ir pati Seimo narė padarė avariją.

“Čia buvo vieneri metai – depresijų laikas, kai per vieną mėnesį tris kartus nusikaltau. Kai gavau baudą, nuo kurios suskaudo kišenė, pagalvojau, kad važiavau tokiu greičiu, jog dar trupučiukas ir galėjau užsimušti”, - pasakojo D. Teišerskytė.

Moteris suskaičiavo, kad per pora mėnesių atsitiko net dešimt tarsi kažkieno suplanuotų nelaimių. Kas paneigs, kad tai ne juodosios magijos burtai?

„Išėjusi į balkoną radau raštelį “Čia tavo būsimo kapo žemė”. Malonu? Tai taip užgauna, kad po to kelias dienas nežinai kur dėtis”, - guodėsi Dalia Teišerskytė.

Dalios Teišerskytės ašaros ir dramatiška besitęsiančių skyrybų istorija jau šįvakar LNK laidoje “Karamelinės naujienos”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.