Garsių Lietuvos plastikos chirurgų auka: „Prakeikiau dieną, kai ryžausi operacijai“

Šiais laikais plastinės operacijos tapo kasdienybe – net mergaitės gula po „grožio peiliu“, per daug nemąstydamos, kuo tai gali baigtis. Londone gyvenanti lietuvė Vilma Skapčienė kadaise taip pat ryžosi tokiai operacijai. Deja, randai liko ne tik moters veide, bet ir sieloje. „Jaučiu didžiulį stresą, kalbėdama prieš kamerą, tačiau negaliu tylėti – jaučiu, kad privalau įspėti moteris, kas jų laukia“, – TV3 gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams sakys Vilma.

Ką moteriai teko išgyventi, kokius randus plastinės operacijos paliko jos veide bei širdyje, TV3 žiūrovai sužinos jau šįvakar 20.00 val. laidoje „Gyvenimas yra gražus“.<br>M. Patašius
Ką moteriai teko išgyventi, kokius randus plastinės operacijos paliko jos veide bei širdyje, TV3 žiūrovai sužinos jau šįvakar 20.00 val. laidoje „Gyvenimas yra gražus“.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2012, 1:45 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:56 PM

Į plastikos chirurgus „Gyvenimas yra gražus“ herojė kreipėsi ne pasigražinti nepatikusią kūno dalį, o dėl vyro smurto patyrusi nosies pertvaros lūžį – ji negalėjo kvėpuoti per nosį ir nuolat kentė galvos skausmus. Pagalbos Vilma kreipėsi į garsius Kauno plastikos chirurgus, šie pažadėjo ne tik ištaisyti sulaužytą vietą, bet ir pasiūlė kartu patrumpinti lyg ir per ilgą nosies galiuką.

„Jei kam atrodo, kad tai – lengva operacija, reikėtų labiau pasidomėti. Chirurgai kaltu darbuojasi kaip geri statybininkai, nosį „užversdami“ kone iki kaktos. Žodžiu, operacija išties sudėtinga, todėl ir gijimas sunkus“, – aiškina moteris.

Deja, po operacijos praėjus veido tinimui ir išnykus mėlynėms, kvėpuoti pacientei netapo nė trupučio lengviau. Tolesni šios istorijos įvykiai primena detektyvą... „Prakeikiu tą dieną, kai kreipiausi į šiuos plastikos specialistus“, – prieš kamerą graudinsis V. Skapčienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.