Išvydusi serialo „Naisių vasara“ scenarijų aktorė V. Kavaliauskaitė puolė į ašaras

Baltaveidė sužadėtinė žalvario papuošalais, ryto aušros nušviestas Baltų dievų kalnas, jautrus ceremonijos šventumas ir nuoširdus pasižadėjimas vienam prieš kitą... Visa tai patyrusi populiaraus TV3 televizijos serialo „Naisių vasara“, aktorė Vaida Kavaliauskaitė jau tiksliai žino, kokios turėtų būtų tuoktuvės.

Išvydusi serialo „Naisių vasara“ scenarijų aktorė V. Kavaliauskaitė puolė į ašaras.<br>TV3
Išvydusi serialo „Naisių vasara“ scenarijų aktorė V. Kavaliauskaitė puolė į ašaras.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2012, 3:08 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:03 AM

Aktorė žino dar ir tai, kad rankos gali drebėti ne tik dėl šalčio, bet ir užliejus emocijoms. Net jei tąkart auštant V. Kavaliauskaitė kopė į Alkos kalną prie Baltų dievų aukuro ne širdies, o serialo scenarijaus vedina. Ir ją lydėjo ne išrinktasis, o kolega – „Naisių vasaros“ dramos teatro aktorius Valdas Vaitiškis, seriale vaidinantis jos herojės Jurgos mylimąjį Kazį.

„Kai man atsiuntė scenarijų, jame buvo tokie nuostabūs žodžiai, kad jau prie kompiuterio sėdėdama ašarojau, – prisipažįsta V. Kavaliauskaitė. – Aišku, jaudulys buvo ir filmuojant ceremoniją. Nesvarbu, kad esame aktoriai. Vis vien nuotaika – išskirtinė, pakili, visi buvome apimti dvasingumo. O ir apranga, stilius – tai buvo mano svajonių jungtuvės. Visi esame gamtos vaikai. Tą rytą ant kalno tą aiškiai pajutau...“

Įspūdingas gamtos prieglobstis, dvasingi pojūčiai ir intymus pasižadėjimas Baltų dievų akivaizdoje – visa tai jau greitai „Naisių vasaroje“, kuri TV3 eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.