Kodėl R. Ščiogolevaitės neaptarnauja kasininkės?

„Aš didžiuojuosi tuo, kad esu nevaldomas ir galiu elgtis taip, kaip tik noriu. Televizijoje esu dėl savo liežuvio, o ne dėl grožio, todėl visiems, kurie bando mane pamokyti, kaip neva reiktų elgtis, liepiu atstoti nuo manęs, nes aš geriausiai žinau, ką reikia sakyti ir daryti“, – gyvenimo būdo laidos „Patys pačiausi“ vedėjams – Astai Valentaitei ir Mantui Petruškevičiui jau rytoj, ketvirtadienį, atvirai pasakos populiariojo TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ komisijos pirmininkas, baletmeisteris, vienas iš humoro šou „Stebuklų šalis“ vedėjų – Jurijus Smoriginas.

Rūta Ščiogolevaitė.<br>TV3
Rūta Ščiogolevaitė.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2012, 4:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:58 AM

Eterio žvaigždė TV3 žiūrovams prisipažins: „Nebūsiu kuklus – aš ir pradėjau visą tą komisijų erą televizijoje. Ir nors esu pagyvenęs, negražus diedas, aš – ant bangos“.

Šio ketvirtadienio laida „Patys pačiausi“ skiriama tiems, kuriuos arba dievina, arba jų bijo – garsiausiems televizinių projektų teisėjams, kurie savo sprendimais akimirksniu keičia kitų žmonių likimus. Tai aktorius, grandiozinio TV3 muzikinio projekto „X Faktorius“ teisėjas Vytautas Šapranauskas, jo kolegė projekte dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir kandusis baleto meistras J. Smoriginas.

Laidos „Patys pačiausi“ vedėjai A. Valentaitė ir M. Petruškevičius ne tik pristatys garsiąją trijulę, bet ir atskleis nematomą jų išskirtinio darbo pusę. „Būna, kad manęs net parduotuvėse neaptarnauja pardavėjos ir liepia eiti į kitą kasą“, – prasitars R. Ščiogolevaitė.

TV3 televizijos internetiniame puslapyje, rinkdami patį pačiausią televizijos projektų teisėją, savo nuomonę pareiškė 90 tūkstančių internautų! Daugiau nei pusė balsų atiteko pirmajai vietai. Kuris populiarių projektų teisėjas be konkurencijos bus pripažintas geriausiu? Kokias grasinamojo pobūdžio žinutes gauna J. Smoriginas? Kodėl V. Šapranauskas po kiekvieno teisėjavimo stengiasi ištrinti visą informaciją iš galvos?

„Patys pačiausi“ su A. Valentaite ir M. Petruškevičiumi – ketvirtadieniais tik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.