Lietuvoje – 2000 aukadėžių paremti „Išsipildymo akcijos 2012“ globotiniams

Lapkričio 2-ąją paskelbus jubiliejinės, dešimtosios, TV3 televizijos ir SEB banko organizuojamos didžiausios paramos iniciatyvos Lietuvoje „Išsipildymo akcija 2012“ startą, prie jos jungiasi vis daugiau verslo įmonių, valstybinių institucijų ir švietimo bei ugdymo įstaigų. TV3 paskelbta iniciatyva „Pyragų diena“ subūrė visoje Lietuvoje kelias dešimtis organizacijų aukoti „Išsipildymo akcijos 2012“ globotiniams – vaikams iš globos namų ir mažiesiems ligoniukams.

Lietuvoje – 2000 aukadėžių paremti „Išsipildymo akcijos 2012“ globotiniams.<br>TV3
Lietuvoje – 2000 aukadėžių paremti „Išsipildymo akcijos 2012“ globotiniams.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 1:32 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:17 AM

Pirminiais duomenimis, surengus „Pyragų dieną“ suaukota beveik 30 tūkstančių litų. Tai – tik preliminarūs duomenys, nes TV3 televiziją iki šiol vis dar pasiekia žinios, kad „Pyragų diena“ visoje Lietuvoje dar nesibaigė – netrukus ji bus surengta ir užsienyje, Maltoje.

Geriems darbams vėl neliko abejingas ir ilgametis paramos projekto partneris prekybos tinklas „Maxima“ – jis prisijungė prie iniciatyvos „Išsipildymo akcijos įkvėpti“ ir už savo lėšas įrengė daugiau nei 2000 aukadėžių visoje Lietuvoje paremti vaikams iš globos namų ir mažiesiems ligoniukams.

„Lietuvos žmonės, net ir tokiu sunkmečiu, aukoja labai noriai. Esame be galo jiems dėkingi. Šia nauja „Išsipildymo akcijos“ iniciatyva – aukadėžėmis – norime suteikti galimybę aukoti visiems tiems, kurie irgi nori prisidėti prie akcijos, tačiau 2 ar 5 litai jiems per didelė suma, – praneša TV3 rinkodaros ir viešųjų ryšių direktorė Rima Olberkytė-Stankus. – Šiuo metu akcijos organizatoriai jau sprendžia, kam bus skirti suaukoti jubiliejinės akcijos pinigai – sunkiai sergančių ligoniukų labai daug, tad svarbus kiekvienas paaukotas centas ar litas.“

Visą aukojimą „Išsipildymo akcijai 2012“ prižiūri audito kompanija „Grant Thornton Rimess“. Netrukus prekybos centruose pasirodys ir daugybė produktų, pažymėtų iniciatyvos „Išsipildymo akcijos įkvėpti“ lipdukais – perkant šiuos produktus, dalis pinigų bus pervedama į akcijos fondą. Pirkti aukojant jau galima Beatos Nicholson ir „Chocolate Naive“ sukurtą „Beatos virtuvės karštą šokoladą“, taip pat „Skonis ir kvapas“ produktus.

„Išsipildymo akcijos 2012“ globotiniams iki šios minutės jau suaukota beveik 60 tūkst. litų. Šiųmetės, dešimtosios, „Išsipildymo akcijos 2012“ tikslai yra sunkių ligoniukų gydymas ir globos namuose augančių vaikučių sveikatinimas, lavinimas ir jų buities gerinimas.

Aukoti galima tradiciniais būdais: skambinant ir rašant SMS su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai) ir 1892 (auka 10 litų), taip pat internete aukok.lt – kur be papildomų mokesčių aukoti gali ir užsienyje gyvenantys lietuviai – arba pervedant pinigus į „Išsipildymo akcijos 2012“ administruojančio fondo „Vienybė“ sąskaitą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.