Įspūdinga blondinė dėl Radži pasiryžo išduoti geriausią draugę

Praėjusį šeštadienį realybės šou „Radži ieško žmonos” senbuvė Nijolė Malevič gavo šoką. Per tiesioginę transliaciją į studiją įžengė trys naujokės – Ivona, Brigita ir Natalija. Visos jos – artimos Nijolės draugės. Septyniolikmetė Ivona Radžiui pasirodė per jauna, o Brigita ir Natalija liko dalyvauti projekte. Dabar jau neaišku, kas šios merginos Nijolei – draugės ar priešės. Natalija itin savimi pasitiki: „Esu tikra, kad galėčiau nugalėti Nijolę”.

Natalija itin savimi pasitiki: „Esu tikra, kad galėčiau nugalėti Nijolę”.<br>LNK
Natalija itin savimi pasitiki: „Esu tikra, kad galėčiau nugalėti Nijolę”.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 12:00 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:31 AM

23 metų Natalija iš Šalčininkų dirba padavėja sostinėje. Tiesa, kur tiksliai aptarnauja klientus, mergina slepia. Laisvalaikiu kartu su Nijole ji linksminasi naktiniuose klubuose, leidžia laiką su draugais, žaidžia boulingą ir pulą. Panelė tiki: labiau pasistengusi ji galėtų nugalėti draugę Nijolę ir netgi tapti Radžio žmona.

„Nijolė labai pasitiki savimi. Ji mano, jog viena yra verta nugalėtojos vardo. Tačiau man atrodo, kad ir aš galiu laimėti”, – sako mergina. Savimi Natalija pasitiki ne be reikalo. Ją giria pats svajonių jaunikis: „Iš trijų įžengusių naujokių Natalija man patiko labiausiai. Ji graži, mandagi, elegantiška. Ir esu tikras, kad Nijolei ji – tikrai didelė konkurentė”.

Tuo tarpu pati Nijolė Taujėnų dvare jaučiasi itin tvirtai: „Tikiuosi, dėl Radžio nesusipyksim. Tačiau ką gali žinoti... Juk neaišku, kokie dar išbandymai čia mūsų laukia. Šiaip tikiu, kad esu geriausia. Manau, ir Natalija su tuo sutiktų”, – sako šou intrigante vadinama Nijolė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.