I. Matijošaitienė: „Jaunėlis sūnus pareiškė - man žuvys smirda, aš jūsų versle nedalyvausiu“

Yra toks posakis - gimė su marškinėliais. Taip daugelis pasakytų ir apie garsių verslininkų Matijošaičių jaunėlį 27-erių metų sūnų Dainių. Tačiau jam kelias iki dabartinių prekės ženklo vadovo pareigų šeimos versle nebuvo rožėmis klotas.

Irena ir Visvaldas Matijošaičiai.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Irena ir Visvaldas Matijošaičiai.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 27, 2012, 1:42 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:17 AM

„Vieną dieną Dainius pasakė - man tos jūsų žuvys smirda, aš jų nemėgstu, nevalgau ir tame jūsų biznyje nedalyvausiu“, - pasakojo apie sūnaus apsisprendimą Irena Matijošaitienė.

Garsūs tėvai leido jaunėliui pačiam rinktis, kuo jis norėtų užsiimti. „Dainius pradėjo motociklų verslą. Tik jis pasirodė ne toks jau sėkmingas. Tada teko mums griežčiau pašnekėti. Vyras Dainiui liepė baigti žaisti ir pradėti rimtai dirbti“, - atviravo verslininkė I. Matijošaitienė.

Ar visada tėvų turtai vaikams atneša tik laimę?! Turtingų Lietuvos žmonių pritrenkiančios ir atviros istorijos jau šį vakarą 18 val. 45 min. pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją su Asta Duduryte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.